Primer pla Omar Sánchez

Omar Sánchez descobreix la malaltia que li pot canviar la vida

Omar Sánchez no s'esperava assabentar-se d'aquesta informació

Omar Sánchez s'acaba d'assabentar de la malaltia que li pot canviar la vida de la nit al dia. I és que, tot i que ja té més que superada la seva ruptura amb Anabel Pantoja, la veritat és que tots dos encara es tenen molt d'afecte.

L'1 d'octubre passat, aquesta mediàtica exparella es va casar a les paradisíaques platges de l'illa de La Graciosa. Tot i que aquest matrimoni semblava molt sòlid, només quatre mesos després de celebrar-se aquest polèmic enllaç, van anunciar la seva separació.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Omar Sánchez ho està passant molt malament amb la seva separació | GTRES

«Hi ha un moment en què veig que no avanço. No vaig ni cap amunt, ni cap avall. Això coincideix amb el moment en què ell torna de Supervivientes», ha assegurat  l'exparella d'Omar Sánchez.

«En aquell moment jo he canviat, ell també ve tocat de l'illa. Ho veia tot molt adormit i jo el que volia era acció a la nostra vida». Des d'aleshores, Omar Sánchez ha hagut de passar per un complicat dol per superar aquesta dolorosa separació. Ara, i a la recta final de Supervivientes 2022 , el surfista s'ha assabentat de la malaltia que pot estar patint Anabel Pantoja després d'haver començat aquesta aventura.

Omar Sánchez està molt preocupat

Omar Sánchez no ha pogut evitar preocupar-se per l'estat de salut de la dona de la seva vida. I és que, com bé sap, el desafiament que ha acceptat la Pantojita no és gens fàcil. La manca d'aliments, la mala qualitat del son i estar allunyats dels seus éssers estimats són alguns dels factors que fan efecte en l'estat anímic dels habitants d'Hondures.

Ara, a la recta final d'aquest concurs, Omar Sánchez se n'ha assabentat gràcies a Sálvame de la possible malaltia que Anabel podria estar patint dins dels Cayos Cochinos. Aquest dijous, 7 de juliol, els col·laboradors del programa vespertí van comptar amb la presència de Cristina Soria, la psicòloga del programa i experta en comunicació no verbal. Aquesta professional va anar al plató de Telecinco per analitzar la conducta de la influencer.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.
Omar Sánchez s'assabenta que Anabel Pantoja plora sense llàgrimes | Mediaset

Una de les coses que va destacar Soria era que, a l'illa, els sentiments estan a flor de pell, però, de vegades, Anabel no aconsegueix deixar anar ni una sola llàgrima mentre plora.

Després de veure diversos moments de l'encara dona d'Omar Sánchez, l'equip de col·laboradors va arribar a la conclusió que, possiblement, la seva companya té el que es coneix com la malaltia de l'ull sec. Es tracta d'una afecció que apareix «quan les llàgrimes no poden lubrificar els ulls de manera adequada».

Durant l'anàlisi, el surfista de vela  ha pogut conèixer l'opinió de la psicòloga. «Anabel és una persona molt expressiva, intensa i que teatralitza les seves emocions perquè ella les sent veritablement així», va assegurar Cristina, intentant donar poca importància a l'assumpte.

A més, el programa també va comptar amb l'opinió d'un altre dels seus experts. El doctor Jesús Sánchez Martos va assegurar que descartava completament aquesta possibilitat. Això ha deixat més tranquils Omar Sánchez i la resta dels éssers estimats d'Anabel.

Omar Sánchez només vol que sigui feliç

Omar Sánchez està molt centrat en la seva nova vida. Per això, no ha tingut cap problema a assegurar que només vol el millor per a la seva encara dona. Durant la seva intervenció telefònica a Sálvame , 'El negro' va voler compartir amb tota l'audiència del programa el que pensa de la nova relació d'Anabel. «Jo crec que al final s'ha vist... És lícit, s'ha enamorat, és respectable».

Muntatge d'Anabel Pantoja amb el seu marit Omar Sánchez
Omar Sánchez només vol que Anabel sigui feliç | EUROPA PRESS

Aquestes declaracions s'han produït quan els rumors d'un possible embaràs prenen més força que mai. «Jo crec que Anabel està embarassada», va assegurar Jorge Javier Vázquez fa uns quants dies.

«No sabem si a l'illa ho han fet o no de manera que es pugui haver quedat embarassada», va opinar el català. «De vegades confies i penses que no passarà res, però sempre que plou, espurneja».