Ana María Aldon

Ana María Aldón ensenya el seu cos amb poca roba i enfada Ortega Cano

Cansada d'estar en un segon pla, ser l'ombra del marit famós i mestressa de casa, fa un gir de 360 graus i es converteix en el centre de totes les mirades

Ana María Aldón està vivint un dels millors moments personals. Així ens ho demostra a través de les seves xarxes socials, on comparteix instantànies de la seva 'nova vida', carregada de tocs sensuals i escots provocatius. O, fins i tot, de cuixes a l'aire, que deixen atònit al seu marit, José Ortega Cano, un home conegut per ser d'estils molt tradicionals, tal com comenta el seu entorn.

Concretament, un amic seu, afirma que «es mostra una mica amoïnat per les exhibicions corporals d'Ana. Des que concursés a 'Supervivientes' ha patit un canvi radical, és com si s'hagués independitzat. Ja no és 'la dona de...', la persona que sempre es mantenia en un segon pla a la protecció del seu marit. És una altra. A José no li agrada aquest canvi tan radical. Però, Ana s'ha despullat del paper submís i discret que la caracteritzava i se la veu molt còmoda amb el seu nou 'look', cabell rosa i peces 'atrevides', i en aquest món que li està obrint les portes del 'famoseig'».

Si recordem, per un instant, la seva presència al programa dels diumenges a la tarda 'Viva la Vida', en què treballa com a col·laboradora, a Aldón li encanta ballar amb moviments sensuals i s'ha convertit en el focus de totes les mirades.

A hores d'ara, ella sembla més jove que mai, mentre que Ortega Cano ja no mostra les mateixes ganes per entonar als quatre vents aquell famós 'y estamos tan 'agustito'', que el va llançar a la fama artística el dia del seu casament amb la recordada Rocío Jurado.

José Ortega Cano ja havia mostrat la seva sorpresa amb les actuacions de la seva actual dona cada diumenge i havia manifestat que no li agradaven les exhibicions gratuïtes a on la veia tothom.  Es referia segurament al sensual ball que la de Sanlúcar de Barrameda va tenir amb Suso, l'exconcursant del conegut 'reality' de 'Gran Hermano'. Per rematar-ho, va culminar el ball amb un «al meu marit li agrada el 'perreo'». Una cosa que no s'ho creia ni ella.

Cano, doncs, preferia que seguís sent la dona del 'torero' abans de ser coneguda per les seves aventures en un mitjà televisiu a l'abast de tots. Ell tenia clar el que l'esperava quan Aldón va decidir transformar-se, o, més ben dit, renovar el canvi d'imatge i de la seva filosofia de vida, que no té res a veure amb la persona 'apagada i submisa' de l'època en què va començar a ser notícia per començar una relació amb Ortega.

La nova Ana María

I és que tal com avançàvem, l'esposa del 'torero' li ha agafat el gust a la televisió i li és igual que el seu marit li demani que passi més temps amb ell. Sembla, però, que aquesta ha fet cas omís a les peticions del seu marit, ja que per exemple, el desembre passat la vam poder veure compartint taula i estovalles en l'última temporada de 'Ven a cenar conmigo. Edición Gourmet', amb el seu company de 'Supervivientes', José Antonio Avilés, María Jesús Ruiz i l'actor Jorge Sanz.

De moment, no hi ha els rumors de crisi, però el que sí que és cert és que, des de fa ja algun temps, Ana es va cansar de ser en un segon pla, l'ombra del marit famós i mestressa de casa, i ho ha aconseguit amb escreix.