YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Verdeliss preocupa: Acaba a l'hospital després de notar uns problemes

La 'influencer' ha patit alguns problemes cardíacs que l'han obligat a acudir al metge

Imatge d'arxiu de l'influencer Verdeliss
Verdeliss preocupa: acaba a l'hospital després de notar uns problemes | Mediaset

Després de fer públic un dels moments més durs de la seva vida, Verdeliss ha tornat a experimentar un nou ensurt. La 'influencer' ha deixat als seus seguidors completament preocupats després d'anunciar que va haver d'anar al metge després de notar algunes anomalies en el seu cor.

L'exconcursant de 'Gran Hermano Vip' feia diversos dies que es trobava rara i, per aquest motiu, va decidir desplaçar-se fins a l'hospital i saber del cert el motiu pel qual s'estava sentint d'aquesta manera. Segons el que ella mateixa ha explicat a les seves xarxes socials, durant la seva visita al centre mèdic va haver de sotmetre's a una sèrie de proves a través de les quals van poder aconseguir un ràpid diagnòstic.

La 'influencer' ha de controlar els seus batecs

Els doctors van decidir que el més adequat era que portés un 'holter' -un aparell que mesura les constants vitals del cor- durant un temps per controlar els seus batecs. «He visitat metges. M'han fet coses rares en el cor. No us preocupeu, estic en les millors mans. Aquests dies em veureu amb un 'holter' posat. És millor revisar-ho», ha escrit Verdeliss en les històries del seu compte d'Instagram al costat d'una imatge d'ella amb el monitor.

El 'holter' és un aparell que s'utilitza per a determinar com respon l'òrgan principal del cos a l'activitat normal i, encara que el seu ús més habitual és després de patir un atac cardíac, també serveix per diagnosticar problemes amb el ritme cardíac que poden estar causant símptomes, com per exemple palpitacions.

El cas de Verdeliss ha estat el segon, i la 'influencer' ha de mantenir aquest aparell en el seu pit durant quatre dies i mirar de fer exercici amb ell per registrar cada batec i veure que tot estigui bé.

L'ajuda del pare

Una situació que li ha fet reflexionar i adonar-se de la importància que té cuidar-se a un mateix. I és que, si el pare de la 'youtuber' no arriba a descobrir el que li va succeir, la navarresa no hagués anat a l'hospital. «Suposo que avui, si no arriba a ser perquè va arribar a oïdes del meu pare l'episodi d'ahir, no em presento al cardiòleg».

Tot i que Aritz, la seva parella, insisteix que hauria de cuidar-se més, ella sempre posa per davant els seus set fills i les necessitats d'ells. «Fixeu-vos que el meu marit, Aritz, em renya: "si vols el millor per a ells, no els hi podràs donar si un dia et passa alguna cosa"», explicava.

El ritme de vida de Verdeliss podria estar darrere dels seus problemes de salut

Tot i que la mateixa Verdeliss ha aclarit que es troba bé, centenars de seguidors de l'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' han compartit la seva preocupació pel seu estat de salut. D'altra banda, una altra gran part dels fans de la 'influencer' també han intentat tranquil·litzar-la relatant les seves experiències i han destacat que les seves arrítmies poden ser degudes l'alt ritme de vida que porta.

A més de criar 7 nens d'entre 2 i 15 anys, Verdeliss comparteix vídeos a Youtube, una infinitat de publicacions a Instagram, entre les quals inclou campanyes de publicitat, i té una marca de roba pròpia. I, per si no fos prou, l'ensurt ha arribat en el moment en què la 'influencer' ha iniciat el procés de deslletament de la Miren, la menor dels seus fills.

Tot això junt podria haver generat un revés en la seva salut, que l'ha portat a haver d'acudir a urgències i descobrir de la pitjor manera que també és molt important prestar-se atenció a ella mateixa i cuidar-se.


Comentaris

envia el comentari