Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

Nou terratrèmol a Telecinco després de l'acusació contra Antonio David

Un col·laborador ha carregat durament contra l'ex de Rocío Carrasco

Des que es fes famós per la seva relació amb Rocío Carrasco, Antonio David Flores s'ha convertit en un dels personatges més controvertits de la televisió, ja que ha protagonitzat tota mena de polèmiques i ha revelat intimitats del seu primer matrimoni. I tot només per diners. I és que després de passar un temps allunyat de la premsa, va decidir participar a 'GH VIP 7' i, des d'aleshores, ha tornat a ser un rostre habitual de Telecinco. Ara, fins i tot, ha creuat el pont i és col·laborador de 'Sálvame'. 

En aquests últims mesos, ha estat notícia per les seves suposades infidelitats cap a la seva actual dona (Olga Moreno) i pels seus judicis amb Carrasco. Precisament aquesta última circumstància és la que ha dut al fet que cobri rellevància aquests dies, en els quals algú ha carregat contra ell. I aquest atac 'agita' a tot Telecinco.

Una nova batalla judicial

Aquesta passada setmana, l'esmentada dona de l'exguàrdia civil i Belén Esteban han hagut d'acudir als madrilenys Jutjats de Plaça de Castella per testificar. I tot perquè Rocío Carrasco les ha demandat per un presumpte delicte de revelació de secrets. De fet, concretament, el que ha passat és que la de Sant Blas va revelar a 'Sálvame' que la filla de la Jurado tenia un deute amb l'Agència Tributària, el qual estaria rondant el milió d'euros.

Aquesta informació la tenien Antonio David Flores i la seva dona perquè a aquest primer li van enviar una carta donant-li compte de Rocío per les batalles judicials que té amb el seu ex. Una carta que li va remetre mentre ell era a 'GH' i va ser la seva dona qui la va obrir. Per aquest motiu, Carrasco va creure que el matrimoni va ser el que li va donar la informació a Belén i aquesta la va explicar en el seu programa en directe. Una acusació que, segons l'esmentat col·laborador de 'Sálvame', s'haurà de demostrar.

El punt de vista de Belén Rodríguez

La celebració del judici ha propiciat que a Telecinco es parli d'aquest mateix en diferents programes. I en un d'aquests, concretament a 'Ya es mediodía', s'ha atacat durament Antonio David Flores. La col·laboradora Belén Rodríguez, amiga de Rocío Carrasco i Fidel Albiac, és la que ha carregat contra aquest.

La col·laboradora Belén Rodriguez, més coneguda com Belén Ro, al plat de la Casa Forta
Belén Rodríguez ha 'desemmascarat' a Antonio David | TELECINCO

En concret, no ha dubtat a manifestar que «jo crec que la demanda a Belén és circumstancial per esbrinar qui ha sigut qui ha revelat aquesta informació». Així mateix, ha dit el següent: «La manera de demostrar que aquesta informació l'ha fet pública Olga és demandant a Belén i que hagi de revelar les seves fonts».

Un aspecte aquest a què Alba Carrillo, una altra de les col·laboradores de 'Ya es mediodía', ha afegit alguna cosa. Així, ha manifestat que, encara que Esteban s'aculli a què treballa a 'Sálvame' i està allà per informar, no li servirà per no revelar qui li va donar les dades esmentades. És clar, perquè, sembla, la llei només permet no revelar les fonts a periodistes que estiguin titulats i acreditats com a tal.

L'atac a Antonio David

De la mateixa manera, no podem passar per alt que Rodríguez ha aprofitat la seva intervenció per carregar contra l'exguàrdia civil. I és que, des del seu punt de vista, ha fet servir a Belén Esteban per donar una notícia negativa de Rocío Carrasco. Així, ha manifestat que «la utilitzeu. No és la primera vegada que Antonio David passa informació a companys i després els deixa tirats. En les declaracions que jo he sentit a l'entrada i a la sortida del judici deia ell 'Bé, Belén i jo no som amics, som companys', com deslligant-se ja del tema. Sí, com deixant clar que 'cadascú carregui el seu mort'».

És més, ha afegit: «És una estratègia per salvar-se ell el cul». I amb aquesta teoria ha manifestat estar d'acord el col·laborador Miguel Ángel Nicolás. No obstant això, Belén Rodríguez ha atacat també a Moreno, deixant palès que li sembla fatal que hagi estat acompanyada en el trasllat a Madrid per Rocío Flores, la filla de Carrasco. En aquest sentit, ha exposat: «A mi em sembla fatal per part d'Olga que en una demanda d'aquesta mena, hagi de viatjar amb la nena».

Una postura que ha estat compartida per Alba Carrillo qui ha manifestat: «Rocío Flores hauria d'haver dit que 'En aquesta batalla amb la meva mare jo em mantinc neutral'. A la fi, és una declaració d'intencions (...) Després va a un 'reality' i plora dient 'La meva mare com estarà?'. Doncs la teva mare segueix viva ara». És més, ha afegit: «Com està la teva mare? És que les llàgrimes mediàtiques i voler que la meva mare em truqui per seguir 'engreixant i llepant'...».

Segurament les paraules de Belén Rodríguez i Alba Carrillo tinguin la seva resposta, ja que Antonio David no sol quedar-se callat quan rep atacs. Per això, segur que els respondrà des del plató de 'Sálvame'. D'aquesta manera, s'obrirà una 'guerra' entre algunes de les cares més conegudes de 'Mediaset'.