Elionor i Sofia, amb el seu avi: s'hi posen en contacte tot i la polèmica

La princesa d'Astúries i la infanta han felicitat el rei emèrit pel seu aniversari

La princesa Elionor i la infanta Sofia, en la fotografia que il·lustra la felicitació de Nadal de la Casa Reial
Les filles del rei Felip VI mantenen una relació telemàtica amb el seu avi | Casa Reial

L'exili del rei Joan Carles I als Emirats Àrabs Units ha afectat a tota la família reial. És cert que Felip VI i Letícia van influenciar el rei emèrit perquè marxés i així poder desvincular-se de l'anterior regnat. Ara bé, sembla que les dues filles de Joan Carles I no han gestionat gaire bé la distància amb el seu pare. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La posició d'Elena, Cristina i Felip VI amb l'exili del seu pare als Emirats

Les dues infantes han viatjat en diverses ocasions a Dubai per visitar al rei emèrit, amb qui mantenen una estreta relació, especialment Elena, que sempre ha estat l'ull dret del seu pare. De fet, aquest cap de setmana, Elena ha viatjat fins a Abu Dhabi per tercera vegada. 

Per la seva banda, Cristina ha hagut de viatjar des de Suïssa, on treballa i resideix, fins al País Basc per passar uns dies amb el seu marit, Iñaki Urdangarín, que ha sortit de permís penitenciari. Finalment, ha pogut agafar un vol amb rumb als Emirats per retrobar-se amb la seva altra família.

La posició d'Elena i Cristina contrasta amb la de Felip VI, que ha apostat per guardar distància amb el seu pare després dels últims escàndols que posen en perill la monarquia espanyola. Fins i tot es rumoreja que, de portes endins, tampoc mantenen contacte.

La relació de Joan Carles amb Felip VI i les seves netes: Elionor i Sofia

Els rumors asseguren que la relació entre Felip VI i Joan Carles és nul·la i, per tant, també es veuen afectades la princesa Elionor i la infanta Sofia. Tot i això, segons ha revelat la revista 'Look' en exclusiva, Elionor i Sofia sovint contacten amb el rei emèrit.

De fet, el passat 5 de gener, coincidint amb el seu 83 aniversari, el rei emèrit va rebre una trucada especial de les seves netes, que van voler felicitar el seu avi des del Pavelló del Príncep. La trucada es va realitzar al voltant de les 11.00 h a Espanya i a les 14.00 h als Emirats Arabs Units. En aquest mateix moment, Joan Carles estava acompanyat de les seves dues filles, Elena i Cristina. 

Elionor i Sofia són dos adolescents de 15 i 13 anys que viuen molt protegides pels seus pares en l'hermetisme que envolta el Palau de la Zarzuela, de manera que la informació sobre aquesta trucada ens sorprèn i ens permet conèixer una mica més el vincle d'Elionor i Sofia amb Joan Carles.

Tal com afirma 'Look', la trucada no va ser gaire extensa, però si prou tendra i emotiva per donar-li al rei «emèrit un xut d'optimisme». Les mateixes fonts han confirmat a la revista que el rei emèrit va rebre trucades de tota la seva família, inclosa la reina Sofia i la resta dels seus nets.


Comentaris

envia el comentari