Jordi Sánchez i Sílvia Abril en la presentació de la pel·lícula 'Bajo el mismo techo' el 22 de gener del 2019

Sílvia Abril explica com està Jordi Sánchez, a l'UCI per coronavirus

L'actriu i dona d'Andreu Buenafuente ha compartit una publicació al seu compte d'Instagram

La salut de Jordi Sánchez continua preocupant el seu cercle més pròxim. Fa ja uns quants dies que l'actor de 'La que se avecina' va ingressar a l'UCI a conseqüència del coronavirus, i la família ha decidit continuar mantenint el silenci sobre la seva evolució. Encara que el fet que transcendís la notícia no ha agradat molt, la família va decidir fer un comunicat on explicava que «evolucionava favorablement» i demanaven respecte i privacitat.

L'emotiu missatge de Sílvia Abril a Jordi Sánchez

Al llarg d'aquest temps en què Jordi Sánchez roman encara ingressat a l'hospital lluitant contra el virus, molts han estat els companys de professió que han publicat tota classe de missatges mostrant-li el seu suport i enviant-li forces per a poder superar la malaltia. Sempre guardant el màxim respecte, hem pogut conèixer de boca de Paz Padilla o Fernando Tejero que l'actor continua evolucionant bé.

L'última a sumar-se a ells ha estat Sílvia Abril. L'actriu i dona d'Andreu Buenafuente ha publicat un preciós missatge en el seu compte d'Instagram on dona algunes claus sobre l'actual estat de salut de Jordi Sánchez.

«Benvolgut amic Jordi Sánchez, ja tinc ganes d'estar de nou així amb tu. Cada dia t'envio tones d'energia de la bona i molt aviat estaràs MERAVELLOSAMENT BÉ. T'estimo 2n marit!!!!!!» escrivia Sílvia al costat d'una instantània dels dos mirant a càmera molt somrients.

Cal recordar que Sílvia Abril i Jordi Sánchez van treballar junts en la pel·lícula 'Bajo el mismo techo', on interpretaven a un matrimoni que, després de decidir divorciar-se, viuen en la mateixa casa per no poder vendre-la i no tenir diners per a anar-se'n cadascun pel seu costat, provocant tota classe de situacions còmiques.

A més de compartir professió, tots dos actors catalans són grans amics i han viscut moments en família que ara Sílvia troba molt a faltar i manté l'esperança en què Jordi es recuperi aviat.

El silenci augmenta la preocupació

A vegades no tenir notícies pot resultar positiu. No obstant això, des que Jordi Sánchez va ingressar a l'hospital fa una setmana a conseqüència de la Covid-19, el secretisme que gira entorn del seu estat de salut manté en alerta als seus seguidors. L'actor s'ha guanyat l'afecte del públic gràcies al seu paper d'Antonio Recio a 'La que se avecina' i és inevitable que la gent vulgui saber com es troba.

La seva família va demanar respecte i privacitat en aquests durs moments i tan sols es va limitar a enviar un comunicat on afirmaven que evolucionava favorablement. D'això fa ja una setmana i en l'actualitat es desconeix com es troba. Gràcies als seus companys de professió podem conèixer que, afortunadament, Jordi Sánchez està una mica millor.

«Pel camí de la recuperació»

Amb motiu del dia dels enamorats, l'actriu Nathalie Seseña, qui interpreta a Berta dona d'Antonio Recio a 'La que se avecina', va publicar un missatge en el seu compte d'Instagram enviant-li tot l'afecte del món: «Enviant tota l'energia de l'amor a aquest ésser al qual estimo tant. Molt aviat brindarem i celebrarem la vida!». Aprofitant la publicació, un seguidor pregunta a l'actriu si sap com es troba Jordi Sánchez i aquesta li respon «recuperant-se» al costat de diverses emoticones de felicitat.

Ha estat l'actriu la que donava una gran alegria a tots els seus seguidors en confirmar que d'aquí a una mica Jordi Sánchez estarà recuperat: «Millorant cada dia, pel camí de la total recuperació» publicava provocant l'alleujament entre els seus fans que viuen pendents de l'estat de salut de l'actor i que coincideix amb el missatge publicat per Sílvia Abril assegurant que «aviat estaràs meravellosament bé».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.