Suso Álvarez amb corbata i jaqueta negra en una imatge d'arxiu

Resolt el misteri: revelen per què Suso porta auricular a 'La Isla de...'

El col·laborador ha rebut una allau de crítiques a les xarxes socials


La feina d'un tertulià no és gens fàcil i molt menys quan treballen comentant imatges de programes amb moltíssima audiència. Tot i això, hi ha col·laboradors que han aconseguit guanyar-se el suport dels espectadors, com Nagore Robles, Terelu Campos o Kiko Matamoros, que ja compten amb un gran grup de persones que aplaudeixen molts dels seus comentaris a través de les xarxes socials.

No obstant això, aquest no és el cas de Suso Álvarez, col·laborador d''El debate' de 'La Isla de las Tentaciones' i de 'Viva la vida'. Ja és costum que Suso rebi una allau de crítiques a Twitter mentre participa en els respectius programes. Ara bé, els espectadors tenen els seus motius i asseguren que Suso no és un professional, ja que parla sense informar-se abans i, a més, dona lliçons a altres companys veterans de Telecinco

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Actualment, el col·laborador català té una cadira fixa a 'Viva la vida', on treballa un dia per setmana. En canvi, a 'Sálvame' no va durar gaire temps, ja que la seva participació era mínima i es va decidir no renovar-li el contracte. Així doncs, amb 'Viva la vida' i 'La Isla de las Tentaciones', Suso aconsegueix convertir-se en tendència a les xarxes socials. 

Els espectadors de Telecinco desaproven els comentaris de Suso, en moltes ocasions masclistes i mancats de gràcia. Ara bé, els usuaris de Twitter s'han fet ressò d'un detall que s'ha pogut observar a 'El debate'. D'un temps ençà, Suso apareix tant a 'Viva la vida' com en el debat de 'La Isla de las Tentaciones' amb un auricular a l'orella, un sistema utilitzat pels presentadors perquè puguin rebre ordres dels directors. 

Per què porta auricular Suso Álvarez?

Però tenint en compte que Suso no exerceix de presentador, per quin motiu porta auricular? Un usuari de Twitter s'ha animat a assegurar que el tertulià porta auricular perquè els directors puguin frenar-lo quan fa comentaris fora de lloc. Tot i això, ni Suso ni Telecinco s'han pronunciat al respecte.

Amb tot això, és estrany que un col·laborador, contractat per la seva espontaneïtat, acabi obeint ordres internes del programa. D'aquesta manera, es fa evident l'artificialitat de les frases de Suso, que ja han estat denunciades per Terelu CamposAlba Carrillo.

Sense anar més lluny, Suso ha estat en el punt de mira per voler manifestar que està solter i cap noia vol estar amb ell. Davant d'això, Alba Carrillo no ha dubtat en respondre i afirmar que ningú vol estar amb ell per la seva mentalitat retrògrada. Suso Álvarez és molt conscient que no agrada a molta gent i fins i tot ha arribat a presumir d'això en algunes de les seves intervencions.