Kiko Rivera revela quina famosa artista ha robat diners a la seva mare, Isabel Pantoja

El material d'una càmera oculta a Kiko Rivera ha tret a la llum aquesta dura acusació

 

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera revela quina famosa artista ha robat diners a la seva mare | Instagram @riverakiko

'Sálvame' ha promès treure a la llum una dada que podria acabar de trencar la relació entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera. Amb la polèmica protagonitzada per mare i fill, s'estan filtrant gravacions de la joventut de Kiko en què es deixava manipular per periodistes i fotògrafs.

María del Monte va robar-li 3.000 euros a Isabel Pantoja

Posant-nos en context, 'Sálvame' ha exposat la gravació d'una càmera oculta en què apareix Kiko Rivera dins un cotxe parlant amb un periodista, amb el qual tenia la intenció de tancar un acord per fer una entrevista. Ara bé, Kiko desconeixia que ja estava sent entrevistat, ja que el periodista estava gravant amb la intenció d'aconseguir informació en exclusiva.

El programa s'ha centrat en el fragment en el qual se li pregunta a Kiko per l'estreta relació entre María del Monte i Isabel Pantoja. En aquell moment, les dues cantants ja no convivien juntes i la premsa feia qualsevol cosa per saber el motiu. Evidentment, Kiko ho sabia i no va dubtar en compartir-ho amb aquest fotògraf.

Segons Kiko, quan vivien juntes tenien guardat mig milió de pessetes -3.000 euros- que es trobaven dins d'un calaix. Tot anava bé fins que aquests diners van desaparèixer i va ser llavors quan Isabel Pantoja va decidir trencar la seva amistat amb María del Monte, acusant-la de lladre.

Cal recordar que tan Isa Pantoja com Kiko Rivera, sempre han afirmat que María del Monte va formar part de la família i que la consideraven una segona mare. Segons sembla, l'amiga d'Isabel Pantoja es preocupava pels seus fills i va aconseguir crear un vincle molt fort. 

Els col·laboradors de 'Sálvame' han quedat sorpresos amb el contingut de la gravació, afirmant fins i tot que veuen impossible que María del Monte pugui robar. Concretament, Jorge Javier Vázquez ha dit que els rumors que circulen no tenen res a veure amb els diners. És més, cal tenir present que en aquest moment, Kiko Rivera intentava aconseguir diners de qualsevol manera i que potser s'ho va inventar tot. 

Els diners que va guanyar Kiko per l'entrevista

Per si no n'hi hagués prou, en la gravació de la càmera oculta es veu la quantitat de diners que rep Kiko Rivera per l'entrevista. Ara bé, no és una gran quantitat, en comparació amb el que segurament va guanyar el periodista per haver aconseguit la informació. Així doncs, Kiko Rivera va rebre 700 euros, encara que en la gravació s'assegura que rebria l'altra part el dia de l'entrevista oficial.

Per la seva banda, Anabel Pantoja ha intentat defensar al seu cosí assegurant que hi ha molts famosos que han ofert falses informacions a revistes per fer diners i que el seu cosí únicament va comercialitzar amb aquesta informació. Jorge Javier Vázquez ja ha avançat que serà una setmana complicada per Kiko Rivera, així que estarem ben atents a tot el que passi.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari