Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

'Sálvame' pren la decisió de denunciar la filla de Guti: «No té perdó»

L'estricta mesura ha sorprès a tothom

Des que va arribar la pandèmia de la Covid-19 a Espanya, 'Sálvame', programa estrella de Telecinco, s'ha convertit en l'altaveu de totes les queixes que es fan sobre els famosos que decideixen saltar-se les normes i les restriccions sanitàries. Fins i tot el programa no ha tingut cap problema en exposar imatges dels seus col·laboradors anant de festa i participant en grans reunions socials, com Raquel Bollo que va organitzar una festa d'aniversari amb una desena de convidats. Fins i tot Mediaset va sancionar i acomiadar a Marta López, que va sortir de festa sense mascareta. Tot i això, finalment es va decidir que tornés al seu lloc de treball.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La filla de Guti no respecta les mesures sanitàries per prevenir la Covid-19

Les col·laboradores de 'Sálvame' no han estat les úniques famoses en saltar-se les restriccions. Recordem que ja fa unes setmanes, des de Catalunya Diari, informàvem que Zayra Gutiérrez, filla del futbolista Guti i de la model Arantxa de Benito, ha estat partícip de festes clandestines. Amb això, Zayra ha posat en el punt de mira als seus pares, que podrien ser els responsables d'organitzar les festes. 

S'han filtrat vídeos on apareix Zayra amb concursants de 'La Isla de las Tentaciones', tots ells sense mascareta i, per tant, sense respectar les mesures sanitàries per frenar el nombre de contagis. De fet, aquest mateix cap de setmana 'Sálvame' ha rebut un nou vídeo en què Zayra està reunida amb molta gent i sense mascareta.

La productora del programa s'ha cansat que Zayra no recapaciti i és per aquest motiu que ha decidit denunciar-la. Kike Calleja, reporter de 'Sálvame', s'ha presentat al plató del programa amb una carpeta taronja, en la qual es recull un seguit de documentació per interposar una denúncia contra Zayra.

Les conseqüències poden ser fatals 

'Sálvame' ha convidat al programa a l'advocada Montse Suárez, que ha explicat quines poden ser les conseqüències per a Zayra. Suárez ha assegurat que les multes per als organitzadors de festes estan al voltant dels 60.000 euros, a banda de la inhabilitació comercial durant tres anys i la clausura immediata del local.

No obstant això, la llei és una mica més laxa per als participants de les festes, però igualment, hi ha previstes tot un seguit de sancions. Pel simple fet de no portar la mascareta, es pot ser denunciant i haver de pagar 1.000 euros, xifra que pot incrementar-se si hi ha reincidència en el denunciat.

Finalment el reporter de 'Sálvame' ha estat traslladat a la comissària per ensenyar totes les fotografies, els usuaris d'Instagram que han acompanyat a Zayra en les festes i fins i tot com contactar amb ells. Kike Calleja ha assegurat que els agents agraeixen la feina de 'Sálvame'.