L'última foto del rei Joan Carles aclareix el seu estat de salut

La casa reial desmenteix els rumors sobre la gravetat de l'estat de salut del rei emèrit Joan Carles

El Rei Joan Carles I molt seriós
El rei Joan Carles en el punt de mira pel seu estat de salut | GTRES


La premsa ha posat en el punt de mira la monarquia arran dels últims escàndols de corrupció de Joan Carles I en el seu regnat. De fet, des que va decidir marxar a Abu Dhabi, els mitjans de comunicació fan tot el possible per aconseguir imatges del monarca. Ara bé, en aquesta ocasió, el rei emèrit és notícia perquè s'han generat rumors sobre el seu estat de salut, que podria perillar.

Amb tot això, la casa reial ha volgut desmentir el rumor: «Davant algunes suposades informacions sobre l'estat de salut de Sa Majestat el Rei Joan Carles, fonts de la Casa de SM. el Rei assenyalen que no tenen cap fonament». Per altra banda, la revista 'Semana' ha fet referència a la imatge que ha publicat Amna A l'Qubaisi, pilot de Fórmula 3, al seu compte oficial d'Instagram.

La polèmica del rei emèrit Joan Carles

En la publicació, l'atleta agraeix l'honor de conèixer al rei emèrit Joan Carles durant un dinar en què també es trobava la resta de la seva família. La fotografia publicada va ser eliminada, però per causes que es desconeixen, la jove ha tornat a publicar-la a Instagram.


Amb tot això, el rei Joan Carles s'ha posat en contacte amb 'OkDiario' per comunicar que es troba en perfectes condicions. «Estic perfectament. Faig dues hores diàries d'exercici físic i em trobo molt bé». Malgrat les declaracions, el seu estat de salut no li permet fer molta activitat física.

Cal recordar que aquest cap de setmana Pilar Eyre ha assegurat que l'estat de salut de Joan Carles és greu. Segons ha comunicat a Twitter, «tinc una informació molt greu que afecta el rei Joan Carles. Espero poder informar-vos en les pròximes hores». 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els rumors sobre l'estat de salut del monarca

La casa reial no ha tardat a desmentir el comunicat de la Pilar Eyre, i ha assegurat que l'estat de salut del rei emèrit és bo. La notícia va acompanyada de la vida que té el rei emèrit al país àrab, que segons fonts pròximes al monarca, es troba en una situació «gairebé depressiva i físicament no està en les millors condicions», comentava Eduardo Inda.

El rei emèrit viu als Emirats Àrabs Units des del 3 d'agost de 2020, quan va deixar Espanya pels escàndols fiscals. Tot i que va regularitzar prop de 700.000 euros amb Hisenda, Joan Carles manté dues causes obertes a la Fiscalia del Suprem de Justícia, on està aforat: la investigació sobre el teòric cobrament de comissions il·legals per les obres de l'AVE a la Meca el 2014, que a més està relacionada amb algunes societats ubicades en diferents paradisos fiscals.

Malgrat que va decidir exiliar-se, no li ha faltat la companyia de les seves filles Cristina i Elena, que van fer-li costat durant uns dies, ja que ell no ha volgut visitar Espanya. Arran de la visita de les seves filles, s'ha rumorejat sobre el seu estat de salut. 


Comentaris

envia el comentari