Bertín Osborne i la seva filla gran Alejandra

Alejandra, filla de Bertín Osborne, deixa el seu pare tocat en explicar la veritat

El cantant no s'esperava que Alejandra expliqués aquest episodi

Alejandra, filla de Bertín Osborne, ha aparegut públicament i ha fet una confessió que al presentador de 'Mi casa es la tuya' no li ha fet especial il·lusió.

Avui dia, el cantant està passant per una de les etapes més agredolces de la seva vida. D'una banda, la seva carrera professional va millor que mai, tant a nivell artístic com televisiu, però, sens dubte, la seva separació amb Fabiola Martínez li ha deixat una mica tocat.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne no pot creure que Alejandra ho hagi explicat   | Gtres

I, malgrat que ja ha passat més d'un any des que van signar els papers del divorci, el pare d'Alejandra encara està en ple procés de recuperació.

Per això, no entén com la seva primogènita ha pogut explicar un dels episodis més polèmics de les seves vides davant de tants milions despectadors.

Alejandra explica tota la veritat sobre la seva relació amb Bertín Osborne

Alejandra és, sens dubte, una de les debilitats del seu pare. Per això, Bertín sempre s'ha mostrat molt protector tant amb ella com amb la resta dels germans.

Durant la seva última intervenció televisiva, la noia va fer una revelació sorprenent que va deixar sense paraules tota l'audiència d'Antena 3.

El 17 de març passat, Alejandra i les seves tres germanes van acudir al plató de 'El Hormiguero' com a convidades de la nit. Entre altres coses, les filles de Bertín Osborne van xerrar amb Pablos Motos sobre Hoss Intropia, la marca de roba de la qual són imatge.

Però el que veritablement importava al presentador d'aquest format d'entrevistes era conèixer algun dels secrets més ben guardats del seu pare.

Les filles de Bertín Osborne.
Les filles de Bertín Osborne expliquen anècdotes del seu pare | Europa Press

I, encara que les noies van confessar l'obsessió del cantant per la neteja, el que més va cridar l'atenció va ser, sens dubte, les relacions sentimentals d'Alejandra i les seves germanes i la manera d'actuar de Bertín amb diferents parelles.

Tot i que, avui dia, la relació amb les seves filles està millor que mai, el cert és que durant la seva joventut s'ho van passar molt malament, encara que ara ho recorden amb humor.

«Com era el tema dels xicots?», els va preguntar Pablo, anant directament al gra. La primera que va decidir explicar la seva experiència va ser Alejandra. La jove va assegurar que ella sempre havia portat els seus xicots a casa de Bertín Osborne, però que a les seves germanes, amb el temps, els va entrar una mica de respecte.

Arribats a aquest punt, el presentador de 'El Hormiguero' va voler saber què hi havia de cert en la història que diu que Bertín va arribar a posar un detectiu a una de les parelles d'Alejandra.

«Segons sembla, ell pensava que sí», va contestar la influencer. «El meu pare es va preocupar, i sí que és veritat que aquesta persona em va dir una vegada: 'Escolta, em segueix un cotxe', i jo li vaig dir: 'Què dius, home, com vols que et seguixi un cotxe?'» , va assegurar entre rialles.

Primer pla de Bertín Osborne
El cantant recorda aquest episodi amb humor   | GTRES

Al final, i amb els anys, Bertín va arribar a confessar a Alejandra que tot el que va dir aquell noi era veritat. Segons va explicar ella mateixa, la conversa va sorgir per casualitat mentre anaven muntats en un avió.

Un cop oberta la caixa dels trons, Eugenia va voler compartir una divertida anècdota que va passar durant el casament. I és que, hi va haver un moment en la celebració que tots els homes que havien estat convidats van desaparèixer.

Després d'uns minuts buscant per tot arreu, la germana d'Alejandra es va adonar que estaven reunits amb Bertín Osborne veient un partit de futbol. «Tampoc no s'ho vaig tenir en compte. Jo m'ho estava passant tan bé que em va donar igual», va assegurar entre rialles.