Fotomuntatge de Carlota Corredera i Carlos de la Maza.

Carlota Corredera se'n va sola i publica la foto que el seu marit no volia veure

Carlota Corredera enfada com mai el seu marit Carlos

Carlota Corredera continua la seva travessia del desert després de ser acomiadada fa dos mesos de 'Sálvame'. La presentadora, que treballava des de fa 13 anys a l'espai de La Fábrica de la Tele, va ser cessada de manera inesperada per la cúpula de la cadena.

Carlota Corredera va veure com els caps de Telecinco van considerar que les audiències de 'Sálvame' estaven caient en picat. Calia reaccionar d'alguna manera per pal·liar aquesta fugida dels espectadors durant l'últim any.

Carlota Corredera
Carlota Corredera deixa el seu marit sense paraules   | Mediaset

El cas és que aquesta decisió va deixar Carlota molt descol·locada. A més, a dia d'avui, encara no sabem res del projecte en què s'embarcaria la comunicadora.

Carlota Corredera se'n va de viatge sense el seu marit

Carlota Corredera va anunciar un nou projecte que conduiria també a Telecinco, però ni la cadena ni ella mateixa han revelat cap detall en aquests mesos que porta sense treballar.

Durant aquest temps, Carlota Corredera ha aprofitat per descansar i pensar en tot el que ha viscut aquests últims mesos.

Com assegurava a un dels seus directes a Instagram, són temps de «dedicar-se a una mateixa». Necessita veure les coses amb perspectiva, malgrat el canvi radical que ha donat la seva vida d'un temps ençà.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera ha marxat de viatge sense el seu marit   | GTRES

Buscant el costat positiu, Carlota Corredera ha passat més temps amb la família, Carlos de la Maza i la seva filla Alba. I ha visitat diferents punts d'Espanya, a més d'anar-se'n de safari a Kenya durant una setmana.

A l'última escapada que ha realitzat pel nostre país, hem pogut veure Carlota visitant el nord d'Espanya, i més concretament la ciutat de Santander. Això sí, ha cridat l'atenció que viatgés sola, sense el seu marit Carlos.

La foto de Carlota Corredera que deixa perplex el seu marit

El cas és que Carlota Corredera ha anat a Cantàbria per assistir a un casament. I per a l'ocasió ha triat un look que va embogir les convidades de l'esdeveniment esmentat. La periodista va escollir un vestit en color fúcsia, el favorit de les convidades aquest any i amb efecte bona cara immediat, que avui dia és tendència.

Com que era un casament de dia, Carlota va posar-se una lligadura a joc que fa que el seu estilisme sigui meravellós.

Carlota Corredera s'ha decantat per un dels dissenys que l'afavoreixen més, i és que parlem d'un vestit blazer ple de detalls sofisticats. El teixit del vestit és Mikado, una tela de seda més gruixuda i textura amb un subtil granulat amb brillantor mat. Aquest és comú als vestits de festa i sempre triomfa.

Imatge de Carlota Corredera banyant-se dins d'una piscina
Carlota Corredera sorpren el seu marit   | Instagram

Com que és creuat i de baix asimètric amb llarg midi, el vestit, de Marina Rinaldi, és ideal perquè defineix la cintura. Les mànigues són una mica espessades i el coll de solapa. Això fa més estilós el disseny que va portar Carlota el cap de setmana passat.

Carlota Corredera posa com a model a Santander

Si parlem dels complements, Carlota Corredera ha donat un toc glamurós al seu look de convidada amb un tocat de la firma espanyola Marcela & Co. Un tocat que anava a joc amb el seu bonic vestit. Podem dir que és una diadema amb arrufats a la qual ha afegit un ret del mateix color.

A l'apartat de les joies, la gallega portava unes discretes arracades i un maquillatge estàndard amb els llavis roses. A més, ha optat per portar els cabells sense recollir i pentinada amb unes ones trencades.

Finalment, la presentadora ha combinat el color fúcsia amb sabates de color nude. Una bona elecció, ja que els tons neutres tenen aquest 'efecte màgic' que allarga les cames.