Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Fidel Albiac ja no pot amagar el secret que deixa Rociíto en molt mal lloc

Fidel Albiac és entre l'espasa i la paret

A Fidel Albiac li és pràcticament impossible seguir ocultant un dels grans secrets que amaga la seva dona.

I és que, gràcies a una publicació en un dels mitjans de comunicació digitals del nostre país, ha quedat al descobert la veritable relació que manté Rociíto amb el clan Campos.

Des que es van celebrar les noces de José María Almoguera i Paola Olmedo, tant aquesta mediàtica família com la filla de Rocío Jurado han estat més d'actualitat que mai. I no n'hi ha per menys.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac està molt preocupat per Rociíto. | GTRES
 

Després de la seva sonada absència a aquest enllaç, la dona de Fidel Albiac va decidir entrar en directe a Sálvame per explicar els motius que la van portar a prendre aquesta dura decisió.

«Hi ha vegades que es pot, hi ha vegades que no es pot. Quan a una la conviden a una festa és una cosa meravellosa i preciosa, però la veritable amistat es demostra quan passa alguna cosa dolenta i s'hi està per donar suport», va assegurar Rociíto.

Però, la frase que va fer saltar totes les alarmes va ser una on la filla de Terelu Campos era la protagonista principal. «Possiblement, si es casa Alejandra Rubio, aniré a casament».

Aquesta afirmació ha estat suficient perquè s'hagi començat a posar en qüestió la veritable relació d'amistat que, suposadament, hi ha entre la família Campos i la dona de Fidel Albiac.

Fidel Albiac ja no pot dissimular més

Fidel Albiac ha vist com un dels mitjans digitals del nostre país ha destapat un dels secrets més ben guardats per la seva dona.

La no assistència de l'hereva universal de Rocío Jurado al casament de José María i Paola va generar una gran repercussió mediàtica a tots els mitjans de comunicació nacionals.

Diversos professionals, entre els quals hi ha el periodista Jesús Manuel Ruiz, van posar l'èmfasi en la inesperada decisió que Carrasco va prendre en relació amb la seva suposada segona família.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
La veritable amistat entre Rociíto amb 'les Campos' queda al descobert. | GTRES
 

Fa uns dies, aquest professional de la premsa rosa espanyola va assegurar al mitjà digital ESdiario que l'esposa de Fidel Albiac va estar present a l'últim aniversari de Terelu Campos.

Ara, i després d'haver confirmat aquesta informació, l'excol·laborador de Sálvame ha hagut de sortir públicament a demanar disculpes i a corregir el que va dir al seu dia.

Segons ha rectificat el mateix Jesús Manuel Ruiz, Rocío i Fidel no van anar mai a la celebració d'aquest aniversari tan especial per a la presentadora de Telecinco. «Estava amb temes sanitaris de l'actualitat, segons van confirmar a la família Campos en aquells moments», ha assegurat el periodista.

Imatge de Jesús Manuel Ruiz.
Jesús Manuel Ruiz deixa al descobert el secret més ben guardat de la dona de Fidel Albiac. | Mediaset
 

«ESdiario va explicar la veritat. A mitges. Ara podem assegurar que Carrasco tampoc va estar a l'últim aniversari de Teresa Campos. El més difícil dels últims lustres», va assegurar.

«Des d'aquell dia, la presentadora i la seva família van començar a pensar que estaven confoses de l'afecte que professava la filla de la más grande».

A més, i per si no fos prou, Jesús Manuel Ruiz va revelar el principal motiu pel qual Carrasco no va acudir a aquesta festa. I és que, segons ell, Fidel Albiac es va posar en contacte amb Terelu per demanar-li un favor molt especial.

«Ell truca a la casa de Teresa. I comenta que no hi pot assistir, però que la seva dona podria acudir si la recull a casa el personal de servei de les Campos. Al gra. Pretén que paguin el trasllat. Anada i tornada. I gratis clar».

Segons sembla, la mare d'Alejandra Rubio no va poder o no va voler acceptar aquesta petició, així que Rociíto va prendre la decisió de no assistir a l'aniversari de la seva gran amiga.