Imatge d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana, dels nervis després del que ha passat a casa seva

Ana Rosa al·lucina amb la tensió que s'ha produït a 'El programa de Ana Rosa'

El passat 23 de maig, Ana Rosa Quintana va poder veure des de casa un moment incòmode que es va produir al seu propi programa. Des de primera hora del matí, la visita del rei emèrit va ser el tema principal.

Els col·laboradors estaven parlant sobre els passos que anava fent Joan Carles I a Espanya. Primer, van donar detalls de la seva estada al Reial Club Nàutic de Sanxenxo, on el pare de Felip VI s'havia allotjat durant quatre dies. Després va sortir el tema que el rei emèrit va anar fins a l'aeroport de Vigo per agafar un vol que el portaria a Madrid.

Pla general d'El programa d'Ana Rosa.
Màxima tensió a El programa de Ana Rosa| MEDIASET

Fins aquí semblava un matí tranquil al plató d'El programa de Ana Rosa. Tot i això, es va iniciar un conflicte entre dos col·laboradors. Quan ho ha vist Ana Rosa, la situació no li ha agradat res i, a més, li ha semblat ridícula.

Caos al programa d'Ana Rosa

Hi ha hagut una forta discussió entre Mariángel Alcázar i Eduardo Inda. Així mateix, la periodista estava donant detalls sobre el que va passar amb el rei emèrit, però el col·laborador també volia donar la seva opinió sobre això.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt
Ana Rosa no pot creure la baralla que han tingut Eduardo Inda i Mariángel Alcázar | GTRES

En veure que no li deixava parlar, Eduardo Inda ha interromput la periodista. «Tu et creus la més llesta, però deixa parlar els altres d'una punyetera vegada», ha dit. La col·laboradora no ha permès això i li ha respost: «No acceptaré, ni toleraré insults personals».

La tensió no ha parat. «Vas de prepotent per la vida i això és així», ha afegit Eduardo Inda. Una assistent amb el micro obert ha defensat Mariángel Alcázar dient en veu baixa que ell també feia el mateix.

Ana Terradillos, que actualment és la presentadora del programa d'Ana Rosa, ha volgut suavitzar l'ambient. Per aquest motiu, a la meitat del plató, ha confessat que els dos col·laboradors es portaven bé, encara que cap ho ha volgut afirmar en aquell moment.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana està desitjant tornar al capdavant del seu programa per controlar la situació | Europa Press

Tot i que semblava haver acabat la tensió, no han parat de llençar-se algunes indirectes durant tot el matí, tot i que no han acabat en conflicte.

«Estic d'acord, menys amb Inda, amb la resta de la taula», deia Alcázar. Ràpidament, el col·laborador li va contestar: «La qual cosa m'encanta, si estiguessis d'acord amb mi, em preocuparia».

«[Si estiguéssim d'acord] no em deixarien entrar a casa meva, el meu pare s'aixecaria de la tomba», va concloure contundent Mariángel Alcázar.

El retorn més esperat és a la cantonada

Des que Ana Rosa es troba de baixa i, per tant, no està al capdavant del seu programa, els col·laboradors de Telecinco s'han revolucionat. Encara que això aviat canviarà perquè la periodista està a punt de tornar a la seva feina.

La presentadora sempre ha preferit reservar la seva vida privada i, també, el seu estat de salut. No obstant això, a l'última entrega de Planeta Calleja, Joaquín Prat va parlar per telèfon mòbil amb ella.

Imatge de Jesús Calleja i Joaquín Prat al programa Planeta Calleja
Joaquín Prat ha pogut parlar amb Ana Rosa per telèfon mòbil a Planeta Calleja| Mediaset

«Jo estic bé i fenomenal. Ganes no em falten, sobretot, amb tot el que està passant ara. Em queden coses per passar, però estic optimista», va confessar Ana Rosa. Estem desitjant veure la recuperació de la periodista i, des d'aquí, volem enviar-li tot el suport i afecte.