Primer pla de Luis Merlo.

Luis Merlo revela per què va trencar amb la seva parella i no vol a ningú més

L'actor de 'La que se avecina' ho explica tot davant la sorpresa de la seva exparella

Luis Merlo, de La que se avecina, és un dels actors més reconeguts del nostre país. Abans el vam poder veure a Aquí no hay quien viva, una altra sèrie icònica que va tenir un gran èxit a la televisió.

Tant a la petita pantalla com al teatre, Luis Merlo té una llarga trajectòria.

Fa un temps, va decidir fer un gran canvi a la seva vida. I és que després de set anys de molta feina al cinema i la televisió, això el va afectar la seva salut. Ho va deixar tot i se'n va anar a viure al camp i, a més de canviar la seva alimentació, va començar a fer Bikram Yoga.

L'actor Luis Merlo posant i somrient a càmera
Luis Merlo ha estat molt sincer en parlar de la seva vida privada | GTRES

Sempre envoltat pels seus, no ha amagat els problemes que té amb l'alcohol. En una entrevista per a LOC, feia unes declaracions molt dures sobre com el va afectar aquesta addicció.

«No és que he deixat l'alcohol, és que l'alcohol m'ha deixat a mi. El sentit de la mesura no ha estat el millor dels meus sentits; quan m'ha agradat alguna cosa, com l'alcohol, ho he fet sense control. M'ho vaig beure tot», confessava.

Luis Merlo explica per què ho va deixar amb la seva parella

Pel que fa a la seva vida privada, va tenir parella durant 15 anys i sempre li ha mostrat el seu agraïment quan va travessar aquesta mala època. Va ser un gran suport a la seva vida, però fa un temps, Luis Merlo deia molt trist a Viva la vida que tornava a estar solter. Va ser una ruptura inesperada i que el va deixar completament enfonsat.

I és que és un home molt sensible. Tots recordem com el 12 de juliol del 2017 va ser ingressat d'urgències i es va comentar que el seu estat era més que complicat.

Imatge de Luis Merlo.
L'actor explica el motiu de per què vol quedar-se solter per sempre | GTRES

Un temps després de trencar amb la seva última parella, l'actor de La que se avecina va explicar en una entrevista la raó per la qual ha decidit viure sol per sempre. Segons el mateix Merlo, s'ha quedat sol per ser «bona persona». Ha estat molt sincer a El País per revelar què pensa del seu futur sentimental.

Es defineix com «una persona pacífica» i considera que és una cosa a lloar perquè això vol dir que és una bona persona. Aquest confessa que ha estat un llarg camí i que ha hagut de rebutjar moltes coses a la seva vida.

«El preu que has de pagar és arribar a la conclusió que la solitud és el camí d'una persona amb les meves característiques», confessava.

El motiu pel qual vol estar solter per sempre

Preguntat per si realment vol estar sol a la vida per sempre, Luis Merlo responia de forma clara al periodista d'El País. «Jo no estic sol. Em refereixo a la soledat dels que consideren que l'èxit social és la parella. I jo no crec que això sigui un èxit. Ho serà si comparteixes totalment i absolutament coses meravelloses. Si no, és una soledat acompanyada. I per això, he triat estimar-me sol», va dir molt clar.

Imatge de Luis Merlo.
Luis Merlo a la sèrie de 'El internado' | Europa Press

Així, aquest explicava per què ha pres aquesta decisió. «No és perquè ho vulgui tot» d'una parella, sinó que considera que una relació ha d'evolucionar.

Tot i això, explica que «perquè arribi el moment del final de l'estació, prefereixo que el meu tren segueixi sol. Això ja m'ha passat massa vegades». D'altra banda, confessa que tampoc no es veu sent pare algun dia, i diu que prefereix fer d'oncle dels seus nebots.