Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Teresa Campos ha conegut la veritat

María Teresa Campos, enfonsada: confirmen el secret a veus sobre la seva filla

María Teresa Campos ha vist que han sortit a la llum àudios inesperats de Carmen Borrego

María Teresa Campos ha gaudit aquests dies del casament del seu net, José María Almoguera. Aquesta unió l'ha fet feliç, però li ha causat dolor tota la polèmica generada al seu voltant. Un dolor que ha augmentat les últimes hores quan ha vist revelar-se el secret de la seva filla menor: la seva baralla amb Rocío Carrasco.

Carmen Borrego va plorar públicament després de les declaracions de la filla de Rocío Jurado. I ara s'ha descobert que li van fer molt de mal i que està realment molesta amb qui creia que era part de la seva família.

María Teresa Campos coneix la difícil situació de Carmen Borrego

L'ex de Bigote Arrocet ha vist que el casament de José María ha generat enrenou per l'exclusiva i per l'absència de Rocío. En efecte, s'ha especulat molt sobre la no assistència d'aquesta gran amiga de la família. I tot ha empitjorat quan Carrasco ha decidit parlar.

En concret, mitjançant trucada telefònica a Sálvame, va exposar: «Hi ha vegades que es pot i altres que no es pot. Les explicacions les he donat a qui se les havia de donar i s'ha acabat. Se li està fent una volta a això que no entenc». «La veritable amistat es mostra quan un té un problema i aquesta persona no hi és».

Però el més controvertit va arribar quan, després de ser preguntada, va exposar: «Si es casa Alejandra Rubio (neboda de Carmen), possiblement sí que aniré al casament».

Cares Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Carmen Borrego
María Teresa Campos va veure Rocío pronunciar unes paraules que no li van agradar gens a Carmen Borrego | Catalunya Diari

Aquest comentari va fer molt de mal a Carmen Borrego, que no va poder evitar les llàgrimes a plató. I va explicar el seu plor d'aquesta manera: «Que no es valori els meus fills em fa mal a l'ànima. Pots anar al casament que vulguis, però amb aquest conflicte que s'ha muntat no m'ha semblat bé el que ha dit».

«Això ha estat força inoportú cap a mi i cap als meus fills. M'ha fet mal». Malgrat tot, va intentar no carregar contra aquella i va optar per desviar l'assumpte. Ho va fer dient que estava ferida per totes les crítiques que estaven rebent per l'enllaç.

Terelu va seguir aquesta mateixa línia dies després i va defensar la primogènita de Rocío Jurado a Viva la vida. Va exposar que aquesta no havia pronunciat aquestes paraules per ferir ningú. Fins i tot va afirmar que Carmen havia plorat per altres coses i no per ella.

María Teresa Campos descobreix la veritat

La periodista malaguenya possiblement es va creure el que va afirmar la seva filla gran. Tot i això, ha corregut el rumor que la menor de les Campos està realment molesta amb Carrasco pel que s'ha dit públicament. De fet, es creu que està molt enfadada i que es podria haver produït una ruptura de la relació entre totes dues.

Rumors que s'han confirmat les últimes hores. María Teresa va veure ahir que a Sálvame es van emetre àudios de Carmen durant la publicitat posterior a la trucada de Rocío. I amb aquestes es va revelar el que realment va sentir.

María Teresa Campos amb ulleres de sol i posat molt seriós
María Teresa ja sap realment què sent i què pensa fer la seva filla menor | Europa Press

Exactament, deia: «Això és el que trauran demà, que ha deixat molt clar que al casament del meu fill no. I a mi tant me fa, però per ell no. A mi em podeu escopir i jo et puc perdonar o no, però si l'escups a ell, no et perdonaré, segur».

«Saps què em fa mal? Que aquest serà el tema del cap de setmana. I fer aquest tema és continuar no valorant els meus fills. Quan tens un nus i se't deslliga, ja pots estar plorant tota la tarda».

A això afegia força enfadada: «Hi ha coses que no cal dir. Si estan dient el que estan dient, no ho facis costat. Els ha donat esquer per a tot el cap de setmana contra el meu fill, contra mi, allò que vulguis».

Després de l'emissió dels àudios, se sospita que la relació entre Rocío Carrasco i les Campos podria estar trencada. 

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
Aquesta felicitat que sempre mostraven podria haver-se trencat per sempre | GTRES