La reina Letícia amb posat seriós

Letícia entra en pànic en revelar-se què succeirà d'aquí a 20 dies

Letícia està nerviosa amb el que passarà a mitjans de juny a Galícia

Letícia no sap com controlar la situació que l'espera d'aquí a 20 dies, ja que el rei emèrit ja està planejant tornar a Espanya. Algunes fonts diuen que serà d'aquí a tres setmanes a la província gallega.

El 23 de maig, Joan Carles I va arribar a Abu Dhabi després d'haver estat uns dies per Espanya. Ha estat cinc dies al país i, el seu últim dia, ho ha passat amb la seva família.

Imatge del rei Felip i la reina Letícia durant un acte
Letícia es retroba amb Joan Carles I | GTRES

Després de dos anys sense tenir contacte estret amb la casa reial, dilluns passat es va produir el retrobament al Palau de la Zarzuela. Allí estaven el rei Felip VI, la infanta Elena amb els seus dos fills, Victòria Frederica de Marichalar i Froilà de Marichalar, i la infanta Cristina. També, hi era la reina Sofia, que va haver de portar la mascareta perquè era positiu a COVID-19.

Infanta Sofia i reina Letícia
La infanta Sofia ha sortit unes hores abans de l'institut | Trendings

Letícia i la infanta Sofia no van estar fins abans del menjar familiar, ja que la neta petita de l'exmonarca era a l'institut. La princesa Elionor va haver d'absentar-se en aquesta reunió per motius acadèmics, ja que està estudiant a Gal·les.

Felip VI renya al seu pare

Així mateix, Joan Carles I va estar 11 hores amb la seva família, de les quals algunes les va passar parlant amb el seu fill Felip al seu despatx. En aquell lloc, van tractar temes institucionals i polítics. Així doncs, el cap de l'Estat va voler deixar clar al seu pare les conseqüències de la seva polèmica que es va iniciar l'agost del 2020.

Tot i això, el rei emèrit ha passat quatre dies al Club Nàutic de Sanxenxo, on ha participat amb la tripulació del Bribón al trofeu InterRías.

Aquest últim fet fa pensar que el pare del rei Felip VI tornarà a viatjar a Galícia per acabar de viure l'experiència al Club Nàutic de Sanxenxo. S'ha compromès amb els seus amics empresaris a participar al Campionat del Món de vela, que se celebrarà entre els dies 10 i 19 de juny.

Pedro Campos, amic del sogre de Letícia, és qui ha confirmat que l'exmonarca tornarà a Espanya a mitjans de juny. «D'aquí a un mes, si Déu vol, estarem de tornada aquí».

L'aniversari de Letícia i el seu marit queda en un segon pla

Alhora que succeïa aquesta arribada de Joan Carles I, Letícia i Felip VIhan celebrat el seu 18è aniversari de casats el passat diumenge 22 de maig. Tot i això, Letícia no ho ha pogut gaudir de la manera que ella hagués volgut, ja que s'ha hagut de centrar en el seu sogre.

Algunes fonts diuen que podrien haver gaudit d'un sopar íntim, encara que no s'han donat detalls del que va passar diumenge a la nit.

Muntatge reina Letícia amb el rei Felip
Felip i Letícia han demostrat ser un matrimoni molt unit | CatalunyaDiari

Cal recordar el dia en què es van casar davant de tot Espanya. El 2004, es va celebrar l'esdeveniment més esperat de la casa reial, quan l'hereu al tron es casava amb una jove periodista.

Des de llavors, no han deixat de dedicar-se mostres d'afecte. Fins i tot, el 2011, es van saltar el protocol fent-se un petó durant la Copa del Rei de vela a Palma de Mallorca.