Fotomuntatge de Bertín Osborne i Joan Carles I

Bertín Osborne provoca milers de respostes després del seu comentari de Joan Carles I

Bertín surt en defensa del rei emèrit

Bertín Osborne sol parlar amb molta claredat i no té el costum de mossegar-se mai la llengua. Les seves últimes declaracions sobre Joan Carles i la seva visita a Espanya han generat molt enrenou. I és que el seu posicionament al costat de l'emèrit l'han fet guanyar les crítiques de centenars de persones a les xarxes socials.

El pare de Felip va estar quatre dies entre Sanxenxo i Madrid. La seva estada al nostre país va generar una onada de retrets, sobretot per part d'alguns membres del govern. De fet, alguns ministres de l'executiu de Pedro Sánchez van demanar explicacions al monarca després dels seus últims escàndols.

Malgrat tot això, encara continua tenint uns quants seguidors, entre els quals hi ha Bertín. El cantant va reconèixer que sentia un afecte «immens» per ell. «A mi m'ha demostrat que és un gran paio», explica a la revista '¡Hola!'.

Alhora, afegeix que «ja era hora que tornés a Espanya», ja que no oblida que va estar 21 mesos a Abu Dhabi sense trepitjar casa seva. Durant aquest temps no va poder estar amb la seva família ni tampoc amb els seus amics, cosa que trobava molt a faltar.

A les declaracions que concedeix a la publicació també té un record per a l'executiu de Pedro Sánchez. En concret, no dubta a llençar-los un dard. «Tenim terroristes al Govern, i no sé per què el rei ha d'estar vivint a un altre país», es pregunta molest el presentador.

Imatge de Bertín Osborne cantant durant un concert
Bertín Osborne no entén el càstig que ha patit l'emèrit | GTRES

Així doncs, no comparteix la decisió que es va prendre l'agost del 2020. En aquell moment, tant el rei Felip com el president Sánchez van entendre que el més convenient era facilitar la sortida de Joan Carles. I li van obrir les portes perquè es busqués un nou destí fora del nostre país.

Bertín Osborne va voler aclarir que no manté una relació d'amistat amb l'emèrit, encara que sí que sent una gran estimació per ell. Fa uns mesos se li va preguntar pel seu vincle amb el monarca en un esdeveniment de la fundació que porta el seu nom. En aquell moment assenyalava que «un és amic dels reis».

De la mateixa manera, al seu programa de Telecinco ha parlat més d'una vegada del pare de Felip VI. Sempre es desfà en elogis cap a la seva figura. «El conec, tinc un gran afecte», admetia.

El definia com un «home que admiro i que ha fet moltíssim pel desenvolupament d'Espanya, pel país i pels espanyols». Segons la seva opinió, es tracta d'«una figura reconeguda a tot el món i sí que té alguna connotació negativa és la seva vida. Les positives són molt més grans».

D'aquesta manera, tractava de justificar els múltiples errors comesos en els darrers anys. «Tots ens equivoquem i ell ha estat el millor en les relacions públiques que hem tingut en 40 anys», va destacar.

Bertín Osborne manté bona relació amb membres de la família reial

Així doncs, Bertín Osborne confessava la seva admiració cap a l'emèrit. I és que, malgrat no ser amics íntims, sí que han compartit reunions. Principalment al voltant d'una taula.

De fet, va ser molt conegut un dinar en què van participar tots dos amb un grup d'amics. Entre ells també hi havia Fabiola Martínez, la infanta Elena, l'empresari Pedro Ballvé i Arévalo. Precisament l'humorista va ser l'encarregat de compartir la imatge que tant enrenou va provocar al seu dia.

Fotomuntatge de Bertín Osborne i la infanta Elena
El cantant té molt bona relació amb Elena | LND

D'altra banda, el cantant sí que manté una relació més estreta amb la infanta Elena. Tant és així que fins i tot parla meravelles d'ella, a qui considera una «persona meravellosa. Quan li truquem per a qualsevol cosa, sempre està per donar-nos un cop de mà».

Això sí, Bertín lamenta que no vulgui participar en el seu programa com a convidada. Encara que en realitat li agradaria que el visités Joan Carles, que «té per a un programa, o dos».