Muntatge fotogràfic de Sara Carbonero i Iker Casillas

Dard d'Iker Casillas a Sara Carbonero: enxampat en una festa

Iker Casillas emmudeix la seva exdona després de veure'l així de festa

Iker Casillas segueix gaudint de la seva vida de solter dos anys després de separar-se de qui va ser la seva dona, la periodista Sara Carbonero. Segons sembla, l'exporter del Reial Madrid no perd el temps i li agrada assistir a festes i esdeveniments, on coincideix amb nombrosos famosos de luxe.

Així doncs, el de Móstoles sap que ha de viure la vida i això està fent. I és que l'infart que va patir fa dos anys mentre entrenava amb el seu últim equip, el Porto, el va fer pensar en la importància de la vida.

El cas és que ara Iker, després de veure que la seva exdona està enamorada d'un jove músic anomenat Nacho, ha reaccionat anant-se'n de festa.

Tot i això, Iker se centra en la seva vida i el passat 20 de maig celebrava el seu aniversari. Encara que, cal assenyalar que l'exmarit de Sara Carbonero va fer 41 anys i la presentadora va ser de les primeres a felicitar-lo.

Fotomuntatge de Sara Carbonero i Iker Casillas
Iker la torna a Sara gaudint al màxim de la seva vida de solter | GTRES

La periodista ho va fer a través del seu compte d'Instagram, on va publicar una fotografia d'Iker al costat d'aquest missatge. «Feliç tornada al sol, feliços 41», va escriure Sara Carbonero el dia més important de l'any per al seu ex.

Iker Casillas, enxampat en una gran festa 'VIP'

D'altra banda, Iker Casillas va gaudir com mai el cap de setmana passat en una de les festes a les quals sol anar habitualment. Sí, ja que a Iker se'l veu en tot tipus d'esdeveniments i reunions i sempre és al focus mediàtic en qualsevol d'aquestes celebracions. L'última a què ha assistit ha estat la barbacoa del famós doctor Ángel Martín, amb José Portas, de 'Discarlux'.

Paula Echevarría, una de les convidades a aquesta festa 'VIP', va ser l'encarregada d'oferir els primers detalls d'aquest esdeveniment. Una festa on van estar famosos com el xef José Andrés i l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.

De la mateixa manera, hi van anar els presentadors Carlos Sobera i Roberto Leal, o l'exfutbolista Fernando Hierro. I, com no podia ser altrament, Paula va anar acompanyada pel seu marit i amic d'Iker Casillas, l'exfutbolista Miguel Torres.

Iker Casillas va gaudir de valent amb desenes de famosos

Tots dos es van fotografiar amb molts dels presents, entre els quals hi havia el coreògraf Poty Castillo i la seva dona, Isabel Navarro, o personatges coneguts com la periodista Carolina Alcázar.

Muntatge Iker Casillas amb Sara Carbonero
Iker Casillas oblida Sara gaudint com mai a la festa del doctor Ángel Martín | Europa Press

Un altre dels famosos que va estar en aquesta barbacoa de 'VIPS' va ser el cellerer José Moro. De fet, va ser l'encarregat de posar el vi de la celebració gràcies a la seva marca 'Cepa 21'. «L'amistat i els brindis superen qualsevol pandèmia, tot motiu és bo per reunir-se amb amics al so d'un bon vi», publicava a les xarxes.

Roberto Leal i Carlos Sobera també van gaudir de valent amb Iker Casillas, qui va viure una jornada festiva en companyia de grans amics. Un altre famós que no es va voler perdre aquest esdeveniment va ser Joaquín Prat, igual que la periodista Soledad Arroyo.

En aquesta festa tampoc hi van faltar algunes figures de l'hostaleria espanyola, com a José Andrés o els cuiners Paco Roncero i Ramón Freixa. Així mateix, no es van absentar d'aquesta gran barbacoa empresaris com Santiago Carbones, exmarit de Raquel Meroño, o Natalia de la Vega, propietària del centre d'estètica i perruqueria 'Tacha Beauty'.

Així les coses, va ser un esdeveniment idoni per reunir centenars de famosos en un mateix recinte i donar la benvinguda a una nova etapa, com ja avançaven els mateixos amfitrions dies abans.

«Molts convidats, molts amics, molta festa. Amb aquesta barbacoa ens endinsem de nou en la normalitat, han estat 30 mesos durs, molt durs. Ara toca recuperar i gaudir... Gràcies, Ángel Martín per posar-ho tot a disposició dels amics», afirmava José Portas.