Muntatge Antonio David Flores amb Rocío Flores

Rocío Flores envia el missatge que confirma el fracàs del seu pare

Rocío Flores n'està farta i ja no s'amaga

Rocío Flores ha passat de no voler saber res dels mitjans de comunicació, a ocupar diàriament les portades i titulars de totes les revistes. I no és per menys si tenim en compte les últimes baralles en què s'ha vist embolicada per culpa de la seva família.

Aquesta vegada, però, ser el centre d'atenció l'ha buscada ella sola. Fa tan sols unes hores publicava una cosa que no deixava en bon lloc el seu pare. Què pensarà Antonio David Flores de tot això?

Rocío Flores li ho deixa molt clar al seu pare

Després que Antonio David anunciés la seva separació amb Olga, i comencés a sortir amb Marta Riesco, la relació entre pare i filla va trontollar. Exactament, aquesta forta unió de la qual tots dos s'enorgullien va arribar a perillar.

Rocío Flores seriosa
Rocío Flores ha trencat el seu silenci i ha enviat una indirecta al seu pare, Antonio David | Mediaset

I és que la jove no entenia què estava passant i els actes, així com les declaracions del seu pare no ajudaven que ho fes. Ara, es rumoreja que Rocío Flores vola lliure, ja que la seva relació amb Olga Moreno no és la mateixa i amb el seu pare tampoc. I per molt que s'entesti pare i filla a demostrar el contrari, l'últim moviment de Rocío Flores l'ha delatat.

El missatge que delata Rocío

Acostumada a viatjar per motius de treball, Rocío Flores va fer partícips els seus seguidors del que va presenciar en el seu últim trajecte amb tren. Sense saber que el que escrivia es convertiria en viral, Rocío Flores es desfogava.

Al text, la jove feia al·lusió a una parella d'avis que, malgrat reconèixer-la, la van tractar com una més. «Porto tot el viatge en una taula de quatre davant d'un matrimoni de gent gran», començava.

Rocío agraïa en aquest missatge l'atenció que la parella hi havia posat, cosa que no li havia passat mai. «Porto moltes hores de trens, però no m'havia trobat mai amb un matrimoni amb tanta complicitat», seguia.

Rocío i la indirecta al seu pare

Tot i això, el plat fort del text arribava al final, quan la jove confessava no haver viscut mai aquesta complicitat. «Se'm salten les llàgrimes, porten tot el viatge mirant-se l'un a l'altre. Potser això hauria de ser normal, però no ho veig sovint», concloïa.

Imatge d'un mòvil amb l'story de Rocío Flores que confirma el fracàs del seu pare
Rocío Flores publicava aquest missatge a les seves xarxes socials, dedicat al seu pare | CatalunyaDiari

Després d'escriure això i publicar-ho a les seves xarxes socials, molts van coincidir que aquestes paraules es dirigien al seu pare. Sí, perquè l'exguàrdia civil no ha tingut bones decisions durant els darrers dies. I a causa d'això, la seva relació amb els seus fills està pitjor que mai, igual que amb Olga Moreno i Marta Riesco.

Rocío Flores no ho està passant bé

Era normal que un dia qualsevol Rocío esclatés. Després d'enfrontar-se al documental de la seva mare, la separació del seu pare i la infidelitat de la seva parella, se sent decebuda amb Olga Moreno.

L'empresària era el seu suport fonamental, fins i tot després de separar-se del seu pare. Tot i això, la seva relació s'ha vist minvada després que Olga decidís protagonitzar una exclusiva.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Rocío Flores se sent molt decebuda amb Olga Moreno | Catalunya Diari

Concretament la de la revista 'Semana', on va parlar dels seus sentiments després de sis mesos separada d'Antonio David Flores. Segons sembla, a Rocío Flores no li va agradar assabentar-se d'aquesta exclusiva alhora que l'opinió pública.

Es tracta, per tant, d'un motiu més que suficient perquè la noia desconfiés des d'aquell moment d'Olga Moreno. Ara, doncs, la família està més separada que mai, i Rocío segueix llaurant-se sola el seu camí professional.