Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Karmele Marchante

La catalana Karmele preocupa la seva família per una revelació del seu exmarit

Karmele Marchante ha pres una decisió que canviarà la seva vida

Karmele Marchante és un personatge televisiu que ningú oblida, tot i que fa molt de temps que no apareix a la petita pantalla. Ara, ha estat protagonista per la mort de Jesús Mariñas.

Karmele i ell formaven part de Tómbola, mític programa que va fer història en el món del cor. A més, va ser allà on es va produir la mítica frase que Mariñas li va dedicar Karmele Marchante i que tothom recorda: «que callis, Karmele!».

Tot i això, la periodista catalana no voldria tornar a aquella època. Karmele va acabar el seu camí televisiu com a periodista del cor després de set anys a Sálvame. Va deixar el programa fastiguejada i criticant-lo molt.

«Vaig dir adeu per no tornar mai més a un format com aquest. Va ser un error meu entrar-hi. Un programa que m'ha fet mal i del qual no vull ni parlar-ne».

Segons Karmele, «és una cadena que ho fa tot per l'audiència i li és igual ser masclistes o assetjadors... Ho he patit treballant allà i ho he denunciat».

Així, doncs, l'excol·laboradora de Sálvame va haver de renunciar a un gran sou i començar a viure de manera més modesta, però amb més llibertat. De la mateixa manera, va haver de canviar de casa a causa d'un problema que va patir amb el seu exmarit, Diego Soto.

Karmele Marchante perd la seva casa

Karmele viu actualment en un modest pis de 40 m2 al centre de Madrid. No en necessita més en aquesta etapa de la seva vida. Situat a l'Eixample de Vallecas, hi viu des de fa uns quants anys amb la seva gata Poppy després de veure's obligada a vendre la casa que tenia al centre de la capital.

Marchante no volia vendre aquest pis, però s'hi va veure obligada a causa de les males inversions del seu exmarit, segons diu El Español. Al seu dia, Karmele i Soto van viure una època de discussions que van ser emeses a Sálvame. Ell l'acusava de fer muntatges i d'haver organitzat una falsa boda «per fer uns Deluxe, que donen més diners i coses d'aquestes».

Imatge de Karmele Marchante.
Karmele ha canviat el seu estil de vida, però continua reivindicant-se a les causes socials | GTRES

Per la seva banda, Karmele es va sotmetre a un polígraf i el va acusar de mentider. És de l'època de què ara se'n penedeix.

Karmele ven les seves coses més personals

Karmele té actualment 76 anys. Està dedicada a la seva feina com a escriptora i vinculada a causes feministes, que tota la vida ha defensat. Ara ha anunciat que té intenció d'organitzar un mercat de segona mà.

Vendrà roba «usada, però en perfecte estat» de les millors marques, bosses, sabates i material personal que ja no fa servir i que no hi cap a casa seva.

El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros

La intenció de Marchante és donar una segona vida a tot aquest material i aconseguir uns diners extres. Encara no sap ni on ni quin dia exactament es farà la venda. Vol que sigui al seu barri, perquè siguin els veïns els que puguin aprofitar l'ocasió.

Segons ha explicat Karmele, «tot serà molt barat i hi ha autèntiques joies».

El passat de Karmele Marchante

Karmele Marchante, Pepe Calabuig, Josep Sandoval, Jesús Mariñas, Lydia Lozano són els periodistes pioners dels programes del cor.

Però, abans d'això, Karmele va treballar en mitjans generalistes, premsa escrita, ràdio i, fins i tot, va fer de reportera a Islàndia durant una temporada. També va passar per Informe Semanal, on va entrevistar a molts famosos, entre altres, Adolfo Suárez o Josep Tarradellas.

A més té tres llibres publicats, l'últim del 2018. Ara segueix escrivint i no troba a faltar la televisió. Econòmicament, té per viure i si necessita algun extra, no dubtarà en fer aquest mercat de segona mà més d'una vegada.