Primer pla del destre José Ortega Cano sortint de l'hospital

La malaltia a la casa d'Ortega Cano, a la llum per un error de la seva filla Gloria

José Ortega Cano ha amagat el secret fins al final

José Ortega Cano està acostumat a viure amb la pressió periodística, ja que ha estat casat amb la cantant més famosa del país: Rocío Jurado. El vidu d'aquesta té un problema nou perquè Gloria Camila ha compartit una informació delicada.

La gran víctima de la situació ha estat Marina, la persona que ajuda el torero en les tasques domèstiques.

José Ortega Cano ha venut la seva vida privada moltes vegades, però no té intenció de comprometre els seus éssers estimats. Per això mai ha parlat de la malaltia que pateix Marina: vitiligen, un trastorn que provoca taques a la pell. Només afecta l'1% de la població i no hi ha cap tractament per aquesta malaltia.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
Ortega Cano ha aconseguit que la seva família estigui unida | Europa Press

Ortega Cano adora la seva empleada, de fet passen molt de temps junts i la considera com un membre més de la seva família.

Ana María Aldón, dona del torero, en publica força contingut, però sempre ha tingut cura de no deixar al descobert el seu secret. Gloria ha compartit unes fotos enfocant a les seves mans i el públic s'ha adonat que pateix aquest trastorn.

Ortega Cano està passant un moment delicat perquè ha descobert que Rociíto, filla del seu primer amor, ja no es queda quieta. Ha obert un museu a Chipiona, terra natal de la cantant, per honrar la trajectòria professional d'aquesta. Aquest projecte ha provocat molts sentiments i tot fa pensar que això acabarà en una nova guerra.

Captura de les stories de Gloria Camila.
José Ortega Cano adora Marina | Instagram: @gloriacamilaortega

Gloria Camila també ha fet diverses coses per homenatjar la seva mare Rocío Jurado, encara que ella ha estat molt més discreta. En els últims mesos s'ha guanyat el cor del públic perquè treballa de col·laboradora a Telecinco i ha demostrat la seva veritable identitat. No té por de res ni de ningú i sempre intenta aclarir els escàndols que perjudiquen la seva família.

José Ortega Cano va haver d'anar a l'hospital

Ortega Cano és conscient que Marina pateix una malaltia i n'està molt pendent perquè l'estima molt. A principis del 2022 va anar a l'hospital, ja que va haver de portar-la a urgències perquè necessitava ser atesa pels metges.

Tot i que no va tenir res a veure amb el vitiligen, igualment el marit d'Ana María Aldón es va preocupar.

Ortega va muntar al cotxe Marina l'1 de gener i la va portar al metge per quedar-se tranquil, fotos que van ser molt comentades. «La que està malalta és ella, no jo», va haver d'explicar quan els periodistes el van veure entrar a urgències. El torero està atent a les necessitats dels seus i es preocupa per ajudar sempre que pot.

Gloria Camila té molt bona relació amb la dona que treballa a casa del seu pare. «Em dones vida», ha escrit a les fotos que ha penjat d'ella. La jove ha guanyat molt protagonisme a les xarxes socials i està intentant publicar un bon contingut.

José Ortega Cano ha demanat ajuda

Ortega Cano coneix millor que ningú com funciona el món del cor, per això els ha demanat alguna cosa als seus. No vol que ningú parli del conflicte amb Rociíto, la situació és greu i no té intenció de defensar-se als platós de televisió. Per aquest motiu, Gloria Camila intenta ser prudent i no donar massa informació, tot i que sí que aclareix molts dubtes.

Gloria és el gran suport del torero, passen molt de temps junts i gaudeixen d'una relació envejable. Junts han aconseguit que José Fernando, el seu germà gran, superi els problemes que tenia amb certes addiccions. Està ingressat a un centre, però tot fa pensar que acabarà el tractament molt aviat.