Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Rocío i David Flores, Olga Moreno i Rocío Carrasco

David i Rocío Flores Carrasco perden les seves dues mares en pocs dies

Els dos germans veuen com s'allunyen dues persones importants de la seva vida

A David Flores Carrasco el que més tranquil·litat i pau li dona a la vida és l'estabilitat familiar. És un «ésser feliç», en paraules de la seva mare, que l'únic que vol és és ser a prop de les persones que estima.

David ha tingut una joventut força complicada, no només per la malaltia que pateix, sinó per les circumstàncies que l'han obligat a escollir entre els seus pares. Va passar els primers anys de l'adolescència amb la seva mare, Rocío Carrasco, i la parella d'aquesta, Fidel Albiac. Després, se'n va anar a Màlaga a viure amb el seu pare, Antonio David, i Olga Moreno, la dona d'aquest.

El jove, doncs, ha tingut dues dones fonamentals a la seva vida, que l'han acompanyat i estimat en els moments més difícils. Primer, la mare biològica, i després, la dona que li ha fet de mare fins ara.

Tot i que les estima molta totes dues, ara veu com cada dia es van allunyant més d'ell, cadascuna pels seus motius.

David Flores al·lucina amb les últimes paraules de Rociíto

El noi té una data marcada al calendari: l'1 de juliol. Aquest dia, per fi, s'inaugurarà el Museu de Rocío Jurado, a Chipiona. Així ho ha anunciat Rociíto, després d'anys de disputes, malentesos i embolics entre la família, l'ajuntament i ella mateixa.

Rociíto està entusiasmada amb la inauguració del lloc que definitivament servirà com a homenatge a 'la més gran'. Ja està fent la llista de convidats a la inauguració, i ha deixat anar un missatge a 'Sálvame' que ha disgustat molt el seu fill, David.

Rocío Carrasco en un photocall
A David li ha dolgut el que la seva mare ha dit a Telecinco | GTRES

Hi ha previst un gran acte d'inauguració, i sobre qui hi assistirà, la filla de la Jurado ha fet broma al programa de les tardes de Telecinco: «Jorge Javier, farem la llista de convidats tu i jo junts, si vols. Totes les Campos hi estan convidades, són la meva família».

Jorge Javier Vázquez ha plantejat a la dona de Fidel Albiac si farà un pas endavant amb la seva 'altra família', els Mohedano. «L'altra família? Quina família? La meva família és la que jo decideixi», ha sentenciat impassible Rociíto. Són el tipus de frases que disgusten David Flores i que l'allunyen de la seva mare, ja que no hi ha cap indici de reconciliació.

David Flores Carrasco té dubtes sobre la seva 'segona mare'

Si les coses entre David i Rociíto no van per bon camí, la relació actual amb Olga Moreno, l'exdona del seu pare, tampoc passa pel millor moment.

Durant molts anys, Olga s'ha desviscut per David i la seva germana, Rocío. Des que tots dos van abandonar el domicili familiar, ella ha estat el seu referent vital, la dona que li ha fet de mare.

Ro Flores ja no viu a la casa familiar, on sí que resideixen, encara, David i la seva germana petita, Lola, que, en ser filla biològica d'Olga, indiscutiblement seguirà vivint amb la seva mare, vagi on vagi. En el cas de David, però, el tema es complica.

Ara que Antonio David i Olga ja estan oficialment separats, el futur de David no està lar. La sevillana sempre ha dit que se l'estima «com un fill», però no és menys cert que acaba de fer punt i a part a la vida que ha passat amb l'excol·laborador de Telecinco.

Torna a la televisió i ha fet una entrevista que ha fet trontollar els fonaments familiars. A més, s'ha distanciat molt de Rocío Flores, amb qui pràcticament ja no té relació. Les últimes paraules d'Olga deixen clares les intencions que té: «Ganes de seguir viva».

El retorn d'Olga a la petita pantalla, si es confirma, vol dir començar una vida marcada per les gravacions i pels viatges constants entre Madrid i Màlaga, on viu. El mateix que ja fa temps que fan Ro i Antonio David.

Així les coses, David Flores Carrasco veu com les dues dones més importants de la seva vida no poden estar al seu costat. Seguirà Olga allà on vagi o tornarà amb la seva mare? I Antonio David, quins plans té per al seu fill? Les respostes són a l'aire.