Imatge de Sergio Ramos.

Sergio Ramos, preocupat pel seu fill en descobrir el perill al qual s'enfronta

Sergio Ramos ha explicat el canvi que ha experimentat la seva família

Sergio Ramos és un gran esportista, però és tan famós que, fins i tot, ha cridat l'atenció de la premsa del cor. Està casat amb la presentadora Pilar Rubio i té quatre fills amb ella, el més gran té vuit anys i es diu igual que ell. Darrerament, ha explicat que està preocupat perquè el petit ha canviat: està a punt d'entrar a l'adolescència.

Sergio Ramos té molta pressió, però sempre treu temps per estar amb la seva família i se centra en l'educació dels seus fills. «Són molt petits, encara que amb el Sergio ja comencem a tenir converses d'adults», explica a la revista GQ. Sap que el nen té una vida privilegiada i això és perillós, per això vol que valori totes les comoditats que té.

Pilar Rubio i Sergio Ramos.
Sergio Ramos té el suport de la seva dona, Pilar Rubio | GTRES

Sergio ha explicat a aquest mitjà que els seus pares són d'origen humil, per això valora l'esforç. Vol que els seus nens aprenguin a guanyar-se la vida per ells mateixos, tot i que els ajudarà en tot el que pugui. S'enfronten a un futur una mica complicat, ja que els seus passos estaran estudiats al detall i sap que rebran moltes crítiques.

Sergio pretén que la seva família sigui conscient que tot allò que ha aconseguit el futbolista és fruit de l'esforç i de la dedicació. «Sembla que han passat molts anys, però en realitat no fa gaire que tenia 8 o 10 anys. Per mi hi ha hagut una evolució tan gran en l'àmbit educatiu, que té els seus pros i contres», ha explicat en un to contundent.

El marit de Pilar Rubio sap que els seus fills estan creixent en un ambient que no és l'habitual, per això vol ensenyar-los a temps. «Ells no són conscients de com vaig viure jo i de com viuen ells, però per sort els hi puc donar una vida i una educació molt bona». La comunicadora comparteix els mateixos valors, de fet ella no ha parat fins a aconseguir el seu somni.

Sergio Ramos ha acceptat les normes de Pilar

Sergio és un jugador de primera divisió, tot i això no se li ha pujat al cap i és conscient de la realitat. La seva intenció és continuar treballant i demostrar que ningú li ha regalat res, justament el que vol que aprenguin els seus nens. El gran serà el primer que hagi de complir amb els valors que li han ensenyat.

Imatge de Sergio Ramos.
Sergio Ramos s'ha esforçat molt per complir els seus somnis | Europa Press

Ramos ha arribat a un acord amb Pilar Rubio, que no vol ni renunciar a la seva carrera professional ni allunyar-se del seu marit. La presentadora viatja cada setmana per la seva feina i la veritat és que està tenint molt èxit. «No he volgut mai renunciar a la meva feina, encara que hagi de viatjar cada setmana, però el més important per a mi és la meva família», va explicar Pilar.

El futbolista comprèn que la seva dona ha de complir els seus compromisos professionals, així que tots dos s'han compromès a alguna cosa. Eduquen els nens a parts iguals, ningú té més càrrega que un altre i estan aconseguint molt bons resultats. El petit Sergio s'enfronta a un futur perillós, ja que estarà perseguit per molts mitjans, però sabrà assimilar la situació.

Sergio Ramos té clar què passarà

Sergio vol que els seus nens sàpiguen que són uns privilegiats i no permetrà que no valorin la sort que han tingut. Ell ha treballat molt per donar-los una bona educació i no pararà fins que no aprenguin la lliçó, encara que ja van per bon camí.

«Podem triar l'escola dels nens, però no vull que no s'assabentin d'on venim. Al final, a la vida cal fer un esforç molt gran per aconseguir les coses», diu a la seva última entrevista. Per complir aquesta tasca compta amb el suport de la seva dona, que està completament d'acord amb ell.