Fotomuntatge de Carmen Borrego i la seva nora Paola Olmedo

Paola Olmedo, nora de Carmen Borrego, li declara la guerra a Rocío Carrasco

Ni Carmen Borrego ni la seva nora poden perdonar aquesta traïció

Paola Olmedo no entén com el dia més feliç de la seva vida s'ha pogut arruïnar així. Ara, i després de diversos dies parlant del casament amb José María Almoguera, la nora de Carmen Borrego s'ha mostrat molt molesta amb Rociíto.

Aquest dissabte, 14 de maig, el fill de Carmen Borrego es va casar amb la dona de la seva vida en una cerimònia que ha estat molt comentada. I és que, malgrat la gran quantitat de convidats que van acudir a l'enllaç, l'absència d'una sola persona va aconseguir eclipsar la celebració.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Carmen Borrego està molt dolguda per tot el que ha passat al casament de Paola Olmedo i el seu fill | Mediaset

Per motius que encara no se saben, la filla de Rocío Jurado va decidir no acudir a l'enllaç de Paola Olmedo i el seu marit, tot i ser una de les primeres persones convidades.

«Hi ha vegades que es pot, hi ha vegades que no es pot. Quan a una la conviden a una festa és una cosa meravellosa i preciosa, però la veritable amistat es demostra quan passa alguna cosa dolenta i estàs allí per donar suport», va assegurar la televisiva. «No crec que sigui una qüestió d'estat qui acudeixi o no».

Però el que veritablement va molestar Paola Olmedo van ser les paraules que va pronunciar sobre un possible escenari que es pot produir en uns anys.

Carmen Borrego, molt decebuda amb Rociíto

Tant Paola Olmedo com la seva sogra no es poden creure que la mare de Rocío Flores hagi estat capaç de fer-li això a José María Almoguera.

Tot i que Carmen Borrego ja havia parlat amb la seva amiga sobre la seva no assistència al casament, després de veure tot l'enrenou que es va formar, Carrasco va decidir intervenir telefònicament a Sálvame per resoldre aquesta situació.

I va ser durant aquesta trucada quan la televisiva va pronunciar unes paraules que no van agradar gens Paola Olmedo. Després de donar totes les explicacions pertinents, Rocío va assegurar que «possiblement, si es casa Alejandra Rubio, aniré al casament».

Cares Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Carmen Borrego
La sogra de Paola Olmedo es pronuncia sobre l'absència de Rocío i Fidel a la boda del seu fill | Catalunya Diari

Sens dubte, una afirmació que Carmen Borrego i Paola Olmedo no van passar per alt. La col·laboradora de Sálvame no va poder amagar el seu dolor en escoltar com una de les seves grans amigues no valorava el seu fill.

«Ha deixat molt clar que al casament del meu fill, no. A mi tant me fa, però pel meu fill, no», va assegurar entre llàgrimes. «Volen que el tema del cap de setmana sigui no valorar els meus fills. Hi ha coses que no cal dir... Si estan dient el que estan dient, no diguis això!».

En veure la seva germana totalment enfonsada, Terelu Campos es va acostar a ella per intentar consolar-la. «Parlen les persones que no han estat, els que hem estat ho hem passat molt bé, hem gaudit moltíssim».

Però la sogra de Paola Olmedo va continuar recriminant a Carrasco l'actitud que va tenir cap als seus fills. «Que no es valori els meus dos fills em fa mal a l'ànima. A mi em pots escopir i jo et puc perdonar o no, però si escups el meu fill, no et perdonaré, segur».

Paola Olmedo escolta les justificacions de Terelu Campos

Paola Olmedo no pot entendre com Terelu Campos pot continuar defensant públicament Rociíto després de tot el dolor que li ha provocat a la seva germana. Després d'aquesta polèmica ja mencionada, la presentadora de Telecinco va anar al plató de Viva la vida a aclarir en quin punt es troba la relació entre Carrasco i Carmen Borrego.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu parla de tot el que ha passat | Mediaset

Durant l'emissió d'aquest programa, Paola Olmedo ha pogut veure com la tieta del seu marit ha donat la cara per la filla de Rocío Jurado.

«Carmen Borrego és una dona molt sensible, molt més del que ella aparenta públicament. Necessitava explotar», va assegurar, deixant clar que la seva germana «mai no es va enfadar perquè Rocío no anés al casament».

A més, va apuntar que és «molt injust que es faci responsable a Rocío de les llàgrimes de Carmen. Em sembla desproporcionat».