Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Rocío Carrasco confirma, entre llàgrimes, que s'ha quedat sola

Les Campos semblen haver girat l'esquena a la seva 'germana'

La relació entre Rocío Carrasco i les Campos no passa pel seu millor moment. Després que ella i Fidel Albiac es neguessin a assistir al casament del fill de Carmen Borrego, sembla que les coses s'han refredat força.

Borrego no és capaç de perdonar-li a la seva 'germana de l'ànima' que li deixés tirada en un dia tan important, i fins i tot trencava a plorar completament desolada.

I més després de confirmar de boca de la mateixa Rociíto que no dubtaria a assistir al casament de la seva neboda Alejandra, filla de Terelu Campos.

Rocío Carrasco sent entrevistada per un reporter d'Europa Press
Foto de Rocío Carrasco parlant amb la premsa durant la seva vetllada al Teatre Reial | Europa Press

«Segurament sí que aniria al casament d'Alejandra. Si les condicions són les adequades, és clar que aniria», deixava caure Carrasco. Unes paraules que van fer molt de mal Carmen, que sent que els seus fills queden en un segon pla.

«Això amb el casament, m'ha sonat el casament... Que ni Bodas de sangre de Lorca!», comentava Rocío en to irònic després del gran enrenou que s'ha generat.

Rocío Carrasco fent-li un petó a Alejandra Rubio
Foto de Rocío Carrasco fent-li un petó a Alejandra Rubio | Instagram

«Hi ha vegades que es pot, hi ha vegades que no es pot», explicava. Mentre que la filla de María Teresa Campos deixava caure que ja ho havien parlat tot.

«Quan a una la conviden a una festa és una cosa meravellosa i preciosa, però la veritable amistat es demostra quan passa alguna cosa dolenta i estàs allí per donar suport», aclaria Carrasco. «No crec que sigui una qüestió d'estat qui acudeixi o no. Que no es preocupi el món, que no passa res dolent», es reiterava.

«Jo les explicacions les he donat a qui les havia de donar», concloïa Rociíto. Malgrat tot, això no impedeix la seva família triada li hagi girat l'esquena per sentir-ho com una traïció.

Carmen Borrego, dolguda amb Rocío Carrasco

«M'hauria agradat que algú dels meus companys hagués dit una frase bonica del casament del meu fill, tot no pot ser dolent. Ningú té res de bo a dir, res», es lamentava Borrego entre llàgrimes per les reaccions al casament del seu fill, José María.

«No m'ha semblat bé que Rocío Carrasco digui que sí que aniria al casament d'Alejandra Rubio», apuntava. «Em sembla lleig per ell, no s'ho mereix». «El problema que jo tinc és que tinc la sensació que allò que jo he viscut com una meravella ha quedat en el mal, en qui no ha vingut al casament», afegia.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Carmen Borrego, molt decebuda amb Rocío Carrasco | Mediaset

«Que no es valorin els meus dos fills em fa mal a l'ànima», es trencava Carmen. «Han treballat molt per aquest casament. No he volgut saltar perquè sé que a ell no li agrada, però no he pogut més».

Mentre que, per la seva banda, Terelu també semblava força dolguda. «No em sembla normal que no vagi al casament del meu nebot», li retreia a la seva íntima amiga. «No sé quina és l'explicació que ha donat. Potser me la donen i ho entenc, però no com jo no tinc cap explicació, no ho sé».

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
La relació de Rocío Carrasco amb les Campos travessa un moment complicat | GTRES

«A mi no se m'ha donat ni jo l'he demanada. A mi no em sembla normal i això no ha de molestar ningú», assegurava. Tot i això, tampoc considera just que es faci responsable Rocío de les llàgrimes de Carmen. «Em sembla desproporcionat».

A més, també va parlar de la seva filla Alejandra. «Em va semblar desafortunada la frase de "La meva tieta Rocío vindria al meu casament" malgrat que després ho va matisar».

«Jo sé que Alejandra parla fins i tot més que jo amb Rocío i Fidel perquè els truca, tenen les seves bromes…», comentava Campos. I deixava clar que «la relació entre Alejandra i Rocío no té res a veure a la que tenen els fills de Carmen amb ella».