Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Rafa Nadal, la seva germana i la seva dona, Xisca Perello

Maribel, la germana de Rafa Nadal que sap el gran secret de Xisca Perelló

Surt a la llum el secret més gran dels Nadal

Rafa Nadal és conscient que la seva família és un dels pilars en què se sustenta la seva carrera. Una de les persones que sempre li ha aconsellat millor, tot i que és menor que el tenista de Manacor, és la seva germana Maribel.

Aquesta familiar de Rafa Nadal sempre ha estat a l'ombra dels focus que han il·luminat durant gairebé 20 anys el de Manacor. És una llegenda del tenis que té a la seva germana un dels seus grans suports a l'àmbit familiar. Sempre han tingut molt bona relació i el respecte entre ells és mutu.

Els que han tractat aquesta dona la descriuen com una jove «senzilla, riallera i optimista». Sens dubte, amb 33 anys, Maribel s'ha convertit en un personatge que ha guanyat notorietat malgrat ser la germana d'una estrella de l'esport.

Maribel Nadal a un photocall
Maribel Nadal és un gran suport pel seu germà | Europa Press

Estem parlant del seu darrer projecte a l'àmbit empresarial i que està relacionat amb el món de la moda. La cunyada de Xisca Perelló va estudiar la carrera d'INEF, a més de fer un Màster en Direcció i Gestió de l'Esport a la Pompeu Fabra. Avui dia, Maribel posseeix el càrrec de directora comercial i de màrqueting de l'Acadèmia Rafa Nadal.

Maribel, l'única germana de Rafa Nadal i el seu nou projecte

Fa tot just dues setmanes, la germana del campió mallorquí va presentar el seu nou projecte, i no és altre que la firma de roba Crabs Company. Un esdeveniment que es va celebrar a Totó, nou restaurant italià que Rafa Nadal ha obert amb Cristiano Ronaldo i Pau Gasol, entre altres famosos.

Muntatge de Rafa i Maribel Nadal
Rafa Nadal i la seva germana, Maribel Nadal | Catalunya Diari

Aquesta firma de moda arrenca amb una meta principal, i no és cap altra que «l'estiu deixi de ser una estació de l'any. Ha de passar a ser un estil de vida», explicava la noia a l'acte de presentació a Madrid. A l'esmentat acte van acudir Antonio Arenas (director de comunicació de l'Acadèmia), Jorge Moreno i Pedro Rosselló, cares conegudes al cercle de la família Nadal.

A la presentació d'aquesta marca de roba, la familiar del tenista va cuidar molt allò que els mitjans li van preguntar durant l'acte. La jove no volia interrompre l'acte amb alguna pregunta sobre el seu germà, que no passava pel millor moment físic a primers de maig.

«El que esperem és que a la gent li agradi aquesta col·lecció que hem dissenyat i que és molt bonica. De moment, només hi ha una línia per a homes, però ja estem pensant en futures peces de roba per a dona», va sostenir la jove.

El gran secret de Xisca Perelló sobre la seva cunyada Maribel

Maribel suma prop de 120 000 seguidors al seu compte d'Instagram, i entre altres coses, té estirada a les xarxes pel seu gust per la moda. Li agrada posar assíduament i és una apassionada dels viatges per tot el món.

Maribel Nadal i Xisca Perelló a un partit
Xisca Perelló animant a Rada Nadal en el Mutua Madrid Open, amb Maribel Nadal i Ana María Parera | Europa Press

Així mateix, la cunyada de Xisca Perelló té gust pel pàdel i és aficionada del Reial Madrid, igual que el 13 cops campió de Roland Garros. A més, indagant una mica a la vida de Maribel revelem un detall que la relaciona i molt amb la seva cunyada.

Com a anècdota, cal ressenyar que Maribel i Xisca van anar al mateix col·legi, i més concretament a la mateixa classe del centre Pureza de María (Manacor). Des que eren nenes totes dues mantenen una sincera amistat, i fa temps es va conèixer que la jove va ser la persona que va presentar Xisca i Rafa. Fa molts anys que va fer de Celestina i la resta de la història ja tots el coneixem.