Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandra Rubio

Alejandra Rubio, en alerta per l'estat de la seva àvia: «ho té restringit»

Salten les alarmes per a Alejandra Rubio i la seva família per l'estat de la veterana

Després de conèixer-se que l'estat de María Teresa Campos no millora, la seva neta Alejandra Rubio no para de preocupar-s'hi. La jove té una gran relació amb la seva àvia i és evident que aquest cop és molt difícil per a la filla de Terelu.

Aquesta setmana, la matriarca de les Campos va haver de ser ingressada d'urgència, fet que va alarmar tots els mitjans. No obstant això, tot es va quedar en un ensurt. A María Teresa només li van fer una sèrie de proves, segons va confirmar la seva filla Carmen. No va ser perquè patís cap problema greu, sinó per un control per precaució.

Tot i això, Alejandra Rubio sembla estar intranquil·la. La seva àvia continua tenint els ànims baixos i, irremeiablement, encara s'especula sobre el seu verdader estat de salut.

Alejandra Rubio continua intranquil·la

Moltes són les sospites per l'estat de salut de la presentadora, que no s'ha deixat veure en pantalla durant aquest Nadal. Fins i tot, n'hi ha persones que asseguren que té les trucades telefòniques totalment restringides.

Captura de María Teresa Campos i Alejandra Rubio.
Alejandra desitja que la seva àvia millori aviat. | MTMAD

Sembla que la decisió de no fer aparicions públiques l'ha presa la mateixa María Teresa. Ni la seva neta Alejandra Rubio ni les seves filles han estat les que han insistit en aquesta retirada. Tanmateix, és evident que la notícia no va ser cap sorpresa per a la família del Campos, ja que coneixien com es trobava la matriarca.

Ara, només familiars, com Alejandra Rubio, poden parlar amb ella, tota la resta passa abans per les seves filles. Elles controlen tota la comunicació, ja que el seu principal objectiu és que la seva mare tingui tranquil·litat. La veritat és que, des de l'ictus que va patir el maig del 2017, la salut de María Teresa ha tingut alts i baixos, però ara sembla que és més seriós.

Nadal atípic per a Alejandra Rubio

A més de l'empitjorament de l'estat de salut de la seva àvia, Alejandra Rubio ha passat un Nadal agredolç. La jove 'influencer', igual que gran part de la família, està patint molt pel distanciament entre el seu cosí i la seva tieta. Un tema que, per desgràcia, també afecta negativament la salut de María Teresa Campos

Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio va tenir un Nadal agredolç. | Trendings

Tant és així, que aquest any la televisiva no ha enviat cap missatge nadalenc com de costum. Ni tan sols ha posat amb les filles per desitjar un feliç any com tots els anteriors. Aquest any no ha estat així per la seva salut.

Alejandra Rubio n'és conscient i sap que les coses a la seva família no estan anant gens bé. Encara que tenia esperança que per Nadal recuperessin la normalitat a casa, realment ha estat tot al contrari. Aquest any la matriarca ni tan sols ha sortit del seu domicili, cosa que ha fet que saltin encara més les alarmes sobre la seva salut. Sobretot, tenint en compte que el normal era que la Campos anés a casa de les seves filles a celebrar el Nadal.

Alejandra Rubio parla de la seva àvia

Fa uns quants mesos, quan l'àvia d'Alejandra Rubio ja s'havia retirat de la televisió, la seva neta va fer unes declaracions. Va ser llavors quan les alarmes sobre l'estat de salut de la presentadora es van calmar una mica, ja que les seves paraules eren tranquil·litzadores.

«La veig molt bé, tot fenomenal». Aquestes van ser les declaracions que Alejandra Rubio va fer sobre la seva àvia al mes d'octubre. A més, afegia que ella passava molt de temps amb María Teresa i que es passaven les hores jugant a cartes.

En canvi, ara les coses potser no segueixen igual de bé. La noia no ha tornat a pronunciar-se sobre el tema, encara que sí que ha pujat fotos amb la seva àvia. És evident que té una estreta relació amb ella i, sempre que pot, aprofita per mostrar-ho a les seves xarxes socials. De fet, al perfil d'Instagram d'Alejandra Rubio és on se l'ha vista públicament per darrera vegada.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp