Rocío Flores

Rocío Flores, disposada a prendre una decisió pel seu germà David

Rocío Flores, preocupada pel que ha passat

Rocío Flores ha adoptat una postura una mica controvertida pensant en el seu germà. Tots dos tenen una molt bona relació des de petits. Però en el seu camí s'ha creuat una tercera persona que hi té molt a dir.

Des de fa mesos s'especula que l'amistat entre la 'influencer' i Olga Moreno no passa precisament pel seu millor moment. És una cosa que l'ex d'Antonio David hauria confirmat als mitjans alguna vegada. L'enllaç s'ha anat desgastant amb el pas dels mesos, fruit d'una sèrie d'esdeveniments que van tenir lloc.

Rocío es troba avui dia més distanciada que mai de la sevillana. Pel que sembla, la situació entre elles «és absolutament irreconduïble», com van revelar fa uns dies al programa Fiesta. Cap de les dues parts sembla disposada a cedir i la bona sintonia de què presumien en el passat ja forma part de la història.

Olga té previst mudar-se a Madrid per passar més temps amb el seu xicot, Agustín Etienne. Això l'obligaria a deixar Màlaga. I en certa manera, l'empenyia a desatendre el fill de l'exguàrdia civil, de qui s'ocupa des de fa anys.

El començament del seu idil·li amb el representant va suposar el detonant del seu distanciament. El mes d'octubre passat li confirmava a Ana Rosa Quintana que «la nostra relació no està en el millor moment». Això sí, admetia que «no és la primera vegada» que la xicota de Manuel Bedmar «s'enfada amb mi».

Foto de David Flores Carrasco fent un petó a la galta de la seva germana Rocío Flores.
Rocío Flores es preocupa molt pel seu germà. | Instagram @rotrece
 

Confiava que tot s'arreglés. «Ella estima la seva germana i m'estima a mi, i sé que tot s'arreglarà i espero veure-la treballant aquí amb tu», apuntava. Tractava de restar transcendència a l'assumpte, encara que en aquell temps va haver de suportar com la 'influencer' no la felicitava pel seu aniversari.

Rocío Flores va canviar d'opinió

Rocío Flores s'havia posicionat del costat d'Olga Moreno quan es va fer pública la ruptura del matrimoni. Però amb el pas de les setmanes va anar canviant d'opinió, fins que la va deixar pràcticament desplaçada. De manera pública va censurar el comportament de la sevillana quan va fer una exclusiva a una revista.

Va assegurar que no li havia molestat que parlés del seu pare. En realitat li feia mal que no li comuniqués les seves intencions de parlar en una publicació. A això se li sumaria l'idil·li que va iniciar amb Agustín, el representant de tota la família.

No obstant això, la gota que va fer vessar el got va ser el que va passar fa poc a les xarxes socials. A la guanyadora de Supervivientes li va desagradar molt l'excessiva exposició de la seva filla Lola. Fa unes setmanes es va desplaçar fins a Madrid per celebrar el seu aniversari amb els seus germans, el seu pare i Marta Riesco.

Imatge d'Olga Moreno, Agustín Etienne i Rocío Flores caminant pel carrer de nit.
Rocío Flores es va molestar molt amb l'inici de la relació entre Olga i Agustín. | GTRES
 

Tot i això, tant la neta de Rocío Jurado com Antonio David i la seva parella van compartir unes quantes imatges de la celebració. Va ser un esdeveniment patrocinat.

Rocío Flores rep amb amargor les crítiques

Rocío Flores va comprovar com Olga no va trigar a reaccionar a això. «No hi estic gens d'acord, ni he consentit, ni consentiré l'exposició excessiva i innecessària de la meva filla a les xarxes socials», va escriure l'empresària.

Era un missatge que tenia uns quants destinataris, entre els quals hi havia l'excol·laboradora. Va rebre moltes crítiques per tot el que va passar durant la festa i va tractar de defensar-se. Alguns van interpretar les paraules com un atac cap a la sevillana.

«Quina pena que em fa la merda de societat que estem creant», va començar dient. Indicava que «ens queda tantíssim per avançar». Sentia «vergonya» per la «quantitat de barbaritats que rebo».

Rocío Flores es preocupa pel benestar dels seus, i entre ells hi ha el seu germà. Insisteix que continuarà tractant de «fer el més feliç que pugui a la meva gent».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp