Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.

Xisca Perelló es queda muda en conèixer la decisió de Rafa Nadal sobre el seu futur

El nou repte de Rafa Nadal està molt lligat a la seva gran passió

Rafa Nadal se sent feliç a prop del mar, de fet se sap que beu aigua de mar per no deshidratar-se. El de Manacor se sent lliure al medi marí. Tot i que no recorda quin va ser el seu primer contacte, reconeix que ha passat grans moments amb els seus navegant pel Mediterrani.

«Quan era petit el meu pare tenia una petita embarcació i gaudia anant amb ell a navegar i bussejar. Cada vegada que tinc l'oportunitat, estic a l'aigua». Unes paraules que confirmen que per a Nadal, el mar és un element molt important a la seva vida.

Propietari d'un iot de luxe, un catamarà valorat en més de cinc milions d'euros, navegar és l'afició que li permet desconnectar. «Aquest mitjà em continua encantant i avui dia la meva vida sense ell em resultaria difícil d'imaginar». A partir d'ara, a més a més de descansar, també competirà en aigües marines.

Nadal s'uneix a capitanejar un nou repte esportiu

Nadal es convertirà en nou propietari d'un equip a l'UIM E1 World Championship, primer campionat d'embarcacions totalment elèctriques del món. La primera temporada d'aquesta competició està programada per a finals del 2023. Els organitzadors de l'esdeveniment tenen uns mesos per preparar la inauguració, fer l'anunci dels equips i confirmar els llocs on tindrà lloc la competició.

El marit de Xisca Perelló s'ha embarcat en aquest projecte mediambiental recolzant el programa Blue Action. El seu objectiu és crear un impacte positiu a les comunitats locals. Es realitzarà amb iniciatives destinades a restaurar els ecosistemes marins als litorals de les ciutats.

Rafa Nadal jugant
Xisca Perelló ja coneix que el nou projecte del seu marit és ferm | GTRES

Qui dirigeix el programa Blue Action és el professor mallorquí Carlos Duarte, ecòleg marí reconegut a escala mundial. Duarte tindrà un paper important en el desenvolupament de l'estratègia sostenible d'E1. A més, donarà suport a les iniciatives de sostenibilitat de l'Acadèmia Rafa Nadal i en reforçarà el compromís amb l'esport sostenible.

«Estic encantat de veure una llegenda del tenis com Rafa Nadal unir-se a E1 com a propietari d'un equip. Ell personifica l'esportivitat d'elit i la resiliència. Com a paisà mallorquí, sé que Rafa també comparteix la meva passió i compromís per la conservació marina», ha assenyalat Duarte referint-se al reconegut tenista.

Nadal s'uneix a altres personalitats al capdavant d'un equip

La nova escuderia de Nadal competirà contra altres com el Venice Racing Team. El tenista, així, s'unirà a la llista de personalitats de l'esport al capdavant d'un equip E1. El pilot de Fórmula 1 Sergio Checo Pérez liderarà una representació afiliada al seu país natal, Mèxic.

Nadal ha declarat sentir-se motivat per aquesta nova aventura. «Estic molt il·lusionat per participar en un projecte com E1, que valora la sostenibilitat i que tindrà un impacte positiu a la societat en conjunt, especialment en comunitats costaneres. També m'atreu el fet que E1 tingui la missió i el compromís de preservar els ecosistemes marins».

Imatge de la nova casa de Rafa Nadal
La casa de Rafa Nadal es troba davant del mar Mediterrani | GTRES

Aquesta notícia confirma l'enllaç existent entre Rafa Nadal i el mar. Una passió que transmetrà segur al seu fill Rafael. Segurament veurem Rafa amb la seva dona, Xisca Perelló, i el fill de tots dos navegant a bord del seu iot, el Sunreef 80 Power.

El tenista viu amb la seva família a la seva residència de Porto Cristo, una increïble casa davant de la costa situada al litoral de Mallorca. Té accés directe al mar, és on l'esportista gaudeix de la pesca, navegar i nedar en aigües del Mediterrani.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp