Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Teresa Campos

María Teresa Campos, ingressada a l'hospital: tot el que se sap a hores d'ara

María Teresa Campos ha preocupat tota la família

María Teresa Campos ha fet saltar totes les alarmes perquè ha hagut d'ingressar a un hospital d'urgències. Fa un temps que està allunyada de la petita pantalla, però ella sempre havia somiat tornar amb magnificència. El problema, segons ha sortit publicat, és que el seu estat de salut no permet suportar la pressió d'un directe.

La periodista sempre n'ha donat el millor d'ella mateixa i no vol que la seva reputació quedi tacada per cap error. Fa un temps va decidir que no tornaria a televisió, almenys no de la manera que ella volia. Ha concedit petites entrevistes, però no ha tornat a agafar les regnes de cap espai televisiu des del 2020.

María Teresa ha preocupat les seves filles, que no se separen d'ella perquè saben que necessita ajuda les 24 hores. També té el seu xofer Gustavo Guillermo. Aquest últim s'ha convertit en el seu gran suport i mai no la deixa sola. Sempre que es troba amb ànim fan una passejada en cotxe, però amb prou feines surten al carrer per prevenir.

Maria Teresa Campos i el seu xofer
El xofer va poder trair María Teresa Campos | Catalunya Diari

María Teresa Campos necessita tranquil·litat

María Teresa, tot i estar apartada dels mitjans, continua sent una cara molt coneguda i moltes persones volen parlar amb ella. En aquests moments no està preparada per a cap sobresalt, per això les seves filles estan tenint tantes cures. El primer que han fet ha estat deixar de parlar-ne: no volen que la premsa l'aclapari, necessita estar tranquil·la.

Campos té motius més que suficients per gaudir d'una merescuda jubilació: ara el que importa és el seu estat de salut. Els rumors porten circulant unes quantes setmanes i ara sabem que eren certs, la periodista ha estat a l'hospital. La família ha parlat amb diversos reporters per deixar clar que la situació està controlada i que tot ha estat un ensurt.

María Teresa Campos
María Teresa Campos ha necessitat ajuda mèdica | GTRES

María Teresa ha estat a la Clínica de la Luz, el mateix centre on va estar ingressada Mila Ximénez. Confia en els metges i sap que tot passarà aviat, així ho ha confirmat la seva filla Carmen Borrego per callar els pitjors rumors. La col·laboradora assegura que només han ingressat la seva mare per fer-li proves, però que no hi ha res estrany.

«Estem tots tranquils, li estan fent proves i res més», ha comentat Carmen. Tot i això, l'ingrés de la presentadora ha preocupat als mitjans i la situació cada vegada està més tensa. Campos necessita ajuda, no es pot permetre el luxe d'estar sotmesa a la pressió d'abans perquè ja no té la mateixa força.

La comunicadora encara no ha donat declaracions, però sempre que s'ha trobat algun periodista ha estat molt amable. Al seu moment va deixar clar que li havien apartat dels mitjans sense el seu consentiment i que «no era ximple». Estava convençuda que encara podia continuar entretenint el públic i no sabia per què no volien comptar amb ella.

Maria Teresa Campos rebrà aviat l'alta

Segons ha explicat la seva filla, Maria Teresa podria rebre l'alta avui mateix, deu de gener, almenys això és el que pensen els metges. El marit de Carmen Borrego també ha estat present durant les proves, cosa que indicaria certa gravetat en l'assumpte. Això sí, han triat bons professionals i aviat podrà tornar al seu domicili.

Campos sempre està ben acompanyada i no hi ha res que pugui frenar les ganes de continuar endavant. Així que no seria estrany que aviat concedís una entrevista declarant el que ha passat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp