Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

Alejandra Rubio confessa a la seva mare Terelu la realitat del seu embaràs

Alejandra Rubio vol ser mare jove

Que Alejandra Rubio vulgui convertir-se en mare al més aviat possible, no és cap secret. Per aquest motiu, les Campos podrien donar la benvinguda ben aviat a un nou membre a la seva família.

Fins i tot Carmen Borrego explicava que Terelu Campos estaria encantada si la seva filla es quedés embarassada i així podria estrenar-se com a àvia.

La jove de 22 anys ha demostrat tenir les idees molt clares, seguint molt de prop els passos de la seva mediàtica família.

Primer pla d'Alejandra Rubio amb mascareta.
Alejandra Rubio voldria ser mare jove | GTRES

La jove triomfa com a col·laboradora a Viva la vida els caps de setmana, mentre a la vegada també es prepara per entrar al món de la interpretació. «Està quatre dies a la tele, però d'això no es viu i torna a estar en una discoteca. Vol la seva independència», deia Terelu sobre els ingressos de la seva filla.

A més, deixava clar que «no paga la casa a la seva filla des que se'n va anar amb 18 anys, en contra del que pensen alguns. No ens han sortit nens exigents». Encara que realment tots aquests diners podrien venir de xarxes socials com Tik Tok, plataforma on destaca i arrasa amb els seus vídeos.

Alejandro Rubio, Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio amb els seus pares, Alejandro Rubio i Terelu Campos | GTRES

Tal com explicaven molts mitjans, la neta de María Teresa Campos podria arribar a guanyar ni més ni menys que uns 700 euros per cada vídeo. Una xifra molt impressionant si tenim en compte que duren només 15 segons.

Però, si tot això li sumes que és independent, té grans plans de futur i, a més, parella estable, la noia continuaria endavant amb les seves intencions de convertir-se en mare.

Alejandra Rubio té moltes ganes de convertir-se en mare

De fet, el març del 2019, reconeixia en un dels vídeos que penjava al seu canal de Mtmad, que havia mantingut una conversa molt seriosa amb el seu nòvio. Alejandra li confessava que li agradaria tenir dos fills.

A més, voldria que arribessin entre els 25 i 27 anys. Així que encara té tres anys per plantejar-s'ho i decidir-se de manera definitiva. Alejandra sap que és una gran responsabilitat, però se sent preparada.

Alejandra Rubio i el seu nou xicot Carlos Agüera.
Alejandra Rubio i la seva parella Carlos Agüera | Europa Press

I tanta és la seva il·lusió, que fins i tot tindria escollits els noms dels seus futurs fills. «La part bona de parlar d'aquesta notícia és que Alejandra Rubio m'ha dit com anomenarà als seus fills», deia Emma García emocionada. «Nicolás m'agrada, però... Tadeo si és nen, i Lola i Ginebra, també m'agraden», explicava la noia.

A més, altres companyes com Ana María Aldón, que va ser mare jove i ja és àvia als seus 44 anys, animaven Alejandra a «tenir fills quan li donés la gana o quan pogués».

I, entre rialles, comentaven que «practicar segur que practica perquè es nota». Cosa que va fer que es posés vermella la filla de Terelu.

Imatge d'Alejandra Rubio amb la seva exparella, Álvaro Lobo.
Alejandra Rubio i la seva exparella, Álvaro Lobo | Europa Press

De moment, la col·laboradora de Viva la vida manté una relació estable amb Carlos Agüera. Ell l'ajudava a recuperar la il·lusió després de la seva ruptura definitiva amb Álvaro Lobo, amb qui va sortir durant uns quants anys. I la veritat és que el jove ja té el suport de la seva sogra, que sempre té molt bona opinió d'ell.

«Carlos és una bellíssima persona, és un nen d'una família còmoda de Màlaga i que està fent un esforç amb la feina que està realitzant, és una feina molt dura i ingrat, ho deixaré així. Se m'encongeix una mica el cos», explicava Terelu.

El que és clar, és que el Carles dona suport a la seva noia en totes les decisions que pren, i fa poc s'animaven fins i tot a mudar-se a una casa més gran. «Estem vivint junts, però ens mudem a una altra casa més gran», deia emocionada la jove.