Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandra Rubio seriosa

Alejandra Rubio descobreix la notícia del fill que la seva mare mantenia en secret

Alejandra Rubio coneix nous detalls sobre aquesta persona desconeguda

Alejandra Rubio ha descobert el que feia anys que estava amagat. És una notícia que poques persones coneixien i que una cara coneguda es va encarregar de donar per a sorpresa dels que sí que sabien de la seva existència. Terelu Campos va voler mantenir-ho en secret, però no va poder fer res quan Antonio David Flores va fer servir la notícia per defensar-se d'un atac.

Fotomuntatge de Terelu Campos i Carmen Borrego.
Terelu Campos i Carmen Borrego es van posicionar a favor de Rocío Carrasco | CatalunyaDiari

Tot va començar quan l'excol·laborador de Sálvame, Antonio David, es va atipar d'aguantar les acusacions de María Teresa Campos contra Rocío Flores. Les Campos es van posicionar des del principi a favor de Rocío Carrasco i no amagaven el seu suport incondicional. Fins i tot María Teresa Campos va afirmar públicament «espero que es faci justícia per Rocío Carrasco».

Antonio David es va venjar de les Campos

Així, veient-se atacat, va ser com Antonio David es va defensar: «Que parli del seu germà, que parli del seu germà, el de Màlaga!». D'aquesta manera, l'audiència va tenir coneixement de l'existència del germà secret de Terelu Campos i de Carmen Borrego.

L'endemà, la periodista Paloma Barrientos va revelar que era un fill que va tenir el seu pare, José María Borrego, amb una altra dona abans de conèixer María Teresa Campos.

Muntatge d'Antonio David Flores i de Terelu Campos
Antonio David Flores va revelar l'existència del germà secret de les Campos | Catalunya Diari

Sandra Aladro va aclarir: «No el coneixen des de la infància» sinó que «el van conèixer molts anys després, al voltant de l'any 2000». Ara, Carmen i Terelu Campos mantenen, bona relació amb el seu germanastre, tot i que hi va haver un temps en què es van distanciar per assumptes que es desconeixen.

Actualment, la seva relació és bona i quan les filles de María Teresa viatgen a la seva Màlaga natal de vacances aprofiten per veure'l. Poca informació se sap, però, de l'oncle d'Alejandra Rubio. Coneixem la seva edat, 59 anys i que vol continuar sent una persona anònima, cosa que les seves germanes respecten i ajuden a preservar.

De Màlaga, de 59 anys, no porta el cognom patern

Una altra dada que es coneix, segons va apuntar Antonio David, és que el fill gran del pare de Terelu i de Carmen «No porta el cognom Borrego». També va explicar que «Al seu germà li va molestar moltíssim que, quan la seva mare va morir, elles només enviessin una corona de flors». Segons l'ex de Rocío Carrasco, les Campos «no es van presentar al cementiri, tot i que eren a Màlaga».

Sabem que el germà de les Campos ha assistit amb normalitat a les celebracions familiars dels últims anys. Així, es té constància que va estar al casament de Terelu amb Alejandro Rubio. A les imatges s'observa un home, que llavors tenia 34 anys. Era alt i corpulent i portava una corbata groga.

Aquest home anònim ha estat present en altres circumstàncies de la família: «Ha estat a la redacció on treballava María Teresa, a les festes familiars», ha explicat la periodista Paloma Barrientos. «També al bateig d'Alejandra Rubio, a la primera comunió de Carmen, la filla de Carmen Borrego...».

El que es dedueix de les paraules dels que han coincidit amb ell és que no és algú a qui hagi intentat ocultar. «Quan anàvem a dinar amb Campos, hi era. No és una persona que hagin amagat», explicava Paloma Barrientos.

Alejandra Rubio, per la seva banda, està feliç de tenir una família tan extensa amb què compartir aquestes dates assenyalades. «Tenim una família increïble. Som una família enorme amb els de Màlaga i tot i molt bé», explicava la noia quan li van pregunta pel seu desconegut oncle. Segurament aquestes dates les deuen haver aprofitat per reunir-se i, com cada any, celebrar el Nadal en família.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp