Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne ja no amaga quin és el seu veritable nom ni qui és la seva família

Bertín confirma que tots saben què és el més íntim de la seva vida

Bertín Osborne és un presentador que sempre s'ha caracteritzat per no tenir pèls a la llengua i per no amagar els principals detalls de la seva vida. Tot i això, n'hi ha d'altres que per a gran part del públic, i especialment per als seus seguidors, no són tan coneguts. Ara, per a la seva desgràcia, han sortit a la llum uns quants.

Bertín és un home extravertit que mai ha temut el que diran des que va saltar a la fama. Ha tingut una vida plena, tot i que també barrejada amb alguna tragèdia, com la mort de la seva exdona, però sempre s'ha mostrat sincer amb tothom.

Fa només tres setmanes, Bertín Osborne feia ni més ni menys que 68 anys, més concretament el 7 de desembre. Així, el presentador de Mi casa es la tuya deixava gairebé enrere un 2022 que no ha estat fàcil per a ell. Sobretot per la seva separació de Fabiola Martínez després de molts anys junts i de dos fills en comú, Kike i Carlos.

Bertín ja no amaga quin és el seu nom real

La veritat és que, a més de ser protagonista últimament per aquest fet, fa uns dies sorprenia coneguts i estranys amb la seva nova imatge. Tot després de posar de la manera més cridanera a les seves xarxes socials.

Bertín ha deixat d'amagar que realment es diu Norberto. Tampoc dissimula els seus orígens i reconeix qui és la seva família: un clan aristocràtic. Molt pocs coneixien aquesta informació perquè mai li ha agradat presumir dels seus cognoms.

Ara llueix un aspecte físic molt canviat, i és que s'està entrenant a fons des de fa temps per estar en plena forma.

Imatge de Bertín Osborne cantant durant un concert
Bertín Osborne ha vist que el seu nom s'ha revelat | GTRES

Del bo de Bertín Osborne se'n saben moltes coses, però n'hi ha d'altres que cal recordar per a aquells que no coneixen tantes intimitats de la seva figura.

I és que hi ha un aspecte de Bertín que mai li ha agradat gaire: és el nom que li van posar els seus pares quan va néixer.

 

Els detalls desconeguts de la vida de Bertín

El seu nom real és Norberto Juan, cosa que sempre ha intentat amagar amb el seu sobrenom de Bertín. Amb aquest, s'ha llaurat una carrera tant al món de la música com a la televisió.

Si parlem de la seva infància i adolescència, el de Jerez va estudiar a l'escola dels Jesuïtes a l'Escorial. Anys més tard, va agafar el camí del món de l'actuació, però els seus estudis van començar en un àmbit molt diferent. Va estudiar la carrera d'Enginyeria Agrònoma a Valladolid.

Pla general de Bertín Osborne
Bertín Osborne ha sorprès tothom | Europa Press

Tots sabem que l'andalús és un 'boig' del camp i de tot allò relacionat amb els cavalls i amb el món del toro. Així mateix, mentre anava creixent, li va arribar l'ocasió de participar per primera vegada al primer festival de la cançó El Escorial durant els anys 70.

A partir d'aquí,li va arribar la fama i va ser un dels cantants més coneguts del nostre país. En efecte, la seva història se la sap tothom. El que no s'ha sabia de la figura de Bertín és que pertany a una família d'aristòcrates.

Bertín i les seves germanes, que no volen sortir de l'anonimat

Té tres germanes anomenades María Teresa, Marta i María de la Luz, que viuen totalment fora del focus mediàtic.

Sens dubte, són detalls de la seva vida que no fan gens de gràcia que surtin a la llum al bo de Bertín. Però,  sabia que en algun moment de la seva vida havien de sortir a la palestra i no podia fer res per evitar-ho.

Mentrestant, aquest segueix fent la seva vida, posant-se en forma al gimnàs, on lluita dia sí i dia també per lluir una figura que, amb els seus 68 anys, ja la voldrien molts famosos del nostre país.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp