Bibiana Fernández primer pla

Bibiana Fernández diu prou després de la infidelitat més impactant

Bibiana Fernández ha escollit el seu bàndol per a l'escàndol més sonat

Bibiana Fernández s'ha convertit en una de les col·laboradores més habituals del 'club social' d' El programa de AR i ha aconseguit ocupar aquest lloc per la seva naturalitat i per no tenir 'pèls a la llengua'.

D'aquesta manera, sense traves i directe, ha escollit decididament un bàndol per a l'escàndol de la temporada. Ens estem referint al més que flirteig entre Alba Carillo i un company de Ya es mediodía, Jorge Pérez.

És més, l'actriu no ha dubtat a deixar clar que han sobrepassat tots els límits en aquest assumpte i ha culpat  dues de les cares de Telecinco.

Bibiana Fernández s'ha assabentat de l'última novetat sobre el tema

L'exnoia Almodóvar ha descobert l'última informació que ha sortit a la llum sobre el flirteig esmentat entre aquests famosos de Telecinco. Ha pogut saber que Jorge ha estat a Madrid amb el seu advocat per interposar demandes als que han vulnerat el seu dret a la intimitat. Entre les demandades, sembla que hi figuren tant Alba com Marta López.

De la mateixa manera, a la secció social d' El programa de AR, Bibiana Fernández i els seus companys han abordat l''advertència' de López a Pérez. Ens estem referint que ha indicat que pot treure a la llum missatges que el deixaran en pitjor lloc encara. Sobre això, Isabel Rábago ha manifestat: «Ell no té res a témer d'aquests missatges i això és una cosa que es pot veure».

«A mi em consta que no hi ha res del que es dona a entendre. A no ser que hi hagi missatges esborrats (…). Jo no m'imagino Marta llançant aquest desafiament si no té res, però Jorge ha revisat tot el seu historial».

Petó d'Alba Carrillo i Jorge Pérez
Bibiana Fernández ha obtingut informació i ha opinat sobre l'escàndol de la temporada | Mediaset

Sobre aquesta qüestió, Bibiana Fernández ha dit: « Si aquests missatges sortissin a la llum, això se sumaria a la demanda. Però, si es tracta d'un as sota la màniga, pot ser que hi digui que s'ha ficat al llit amb una altra dona? És clar, perquè què serà? No tindrà la bomba de neutrons ni crec que sigui atracador de bancs».

Bibiana Fernández es mostra contundent

L'actriu de Tacones lejanos ha vist que la seva companya Beatriz Cortázar ha deixat de manifest que no entén les mesures legals que el col·laborador prendrà. Per això ha exposat: «No comprenc ara un procediment legal. Per guanyar què? El problema no és aquest, el problema el té a la família».

«El seu primer error va ser aquella nit i el segon va ser plorar a la televisió i permetre que s'emetessin unes imatges. Potser el que havia de fer és tapar l'assumpte».

En aquest punt, Bibiana Fernández ha pres la paraula de mostrar-se més contundent que mai sobre aquest escàndol. Ha afirmat: «Des del primer moment vaig dir que del problema que té Jorge l'únic responsable és ell, perquè és el que està casat. Però, a partir d'aquí, les que s'han passat set pobles són dues, Alba i Marta, explicant i arribant a llocs indeterminats».

Bibiana Fernández a 'El programa de Ana Rosa'
Bibiana Fernández ha assenyalat els culpables de la situació | Telecinco

Fernández ha vist que Patricia Pardo ha intentat en aquest moment explicar la posició de l'agent de la Guàrdia Civil. Ha manifestat: «Potser tenien un pacte i en el moment que ell accepta que s'emetin aquestes imatges es mostra un fragment del que va passar aquella nit. Però, tot el que va venir després no formava part d'aquest acord, és per això que està dolgut i vol fer justícia a la seva manera».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp