Letícia

Letícia confessa que el xicot va seure a la seva taula la nit de Nadal

La reina Letícia va tenir convidats molt especials a Zarzuela

Els sopars de Nadal sempre generen molta polèmica, i Zarzuela no és una excepció. Tot i que els reis protegeixen al màxim la seva privacitat, certs detalls acaben filtrant-se de manera inevitable.

Així, podem saber qui s'ha assegut a la  taula de Letícia aquest any. I és que ha tingut dos convidats molt especials que no tenen res a veure amb la família reial.

De lluny és conegut que les relacions entre els membres de la família estan pràcticament trencades. El rei Felip no parla amb cap de les seves germanes i fins i tot han tingut profundes discussions relacionades amb el comportament dels seus fills.

Primer pla de Letícia
Letícia ha demostrat que el xicot de la seva mare està molt integrat a la família | GTRES

El mateix passa amb el seu pare, el rei Joan Carles, que no en vol saber res des que se'n va anar a Abu Dhabi. El monarca se sent menyspreat i no perdona ni Felip ni Letícia per haver-lo apartat d'aquesta manera.

Així, doncs, sembla que el rei s'ha refugiat en la seva família política, tant en la sogra Paloma Rocasolano com en la seva cunyada Telma Ortiz.

Imatge de la Família Reial sortint del teatre.
Letícia passa el Nadal amb la seva família | Europa Press

Totes dues han estat les convidades d'honor aquesta nit de Nadal a Zarzuela amb les seves respectives parelles. Des de l'arribada de la seva segona filla, la germana de Letícia passa per un moment molt dolç amb el seu xicot, Robert Gavin.

A més, per primera vegada, el xicot de Paloma Rocasolano, Marcus Brandler, ha ocupat un lloc molt especial dins de la família, demostrant així com està d'integrat.

La mare de la reina també està molt il·lusionada amb aquest nou amor. D'altra banda, sembla que la reina Sofia ha optat per passar aquestes dates amb el seu germà Constantí.

De totes maneres, cal remarcar que Letícia tampoc s'ha oblidat del seu pare, Jesús Ortiz, amb qui seguirà la tradició de menjar-se el tortell de Reis.

Letícia ja coneix el xicot de la seva mare, un més al sopar de la nit de Nadal

D'altra banda, la família reial també està al punt de mira després de l'habitual discurs de Nadal pronunciat per Felip VI.

El rei ha volgut cridar l'atenció sobre la situació preocupant que travessa Europa i el món en general. Ha estat un any que defineix com a «complicat i difícil».

Un discurs que també crida a la integritat i al compromís amb Ucraïna, erigint a la Unió Europea com a «columna vertebral». Però, sobretot, ha destacat la necessitat d' «enfortir les institucions».

Imatge del rei Felip VI durant el discurs de la Nit de Nadal
El rei Felip durant el seu discurs de la Nit de Nadal a tots els espanyols | GTRES

«Les democràcies estan exposades a molts riscos: la divisió, el deteriorament de la convivència i l'erosió de les institucions», ha advertit el monarca.

«Necessitem enfortir les nostres institucions. Que siguin sòlides, que protegeixin els ciutadans, que atenguin les seves preocupacions, que garanteixin els seus drets i que donin suport a les famílies».

El rei ha tingut també molt present en tot moment la seva filla Elionor, que ha estat una de les grans protagonistes a les imatges que apareixen a l'hora de tancar el discurs. Eren fotografies fetes en diferents actes oficials a què ha assistit la princesa d'Astúries al llarg d'aquest 2022.

Imatge de la princesa Elionor amb el seu pare, el rei Felip VI
La princesa Elionor s'ha convertit en la gran protagonista de la família reial | GTRES

Així, hem pogut veure-la acompanyant refugiats ucraïnesos al Centre de Recepció, Atenció i Derivació (CREADE), als Premis Princesa de Asturias, als premis de la Fundació Princesa de Girona i fins i tot al Regne Unit amb la seva germana Sofia.

Aquest any que ve és de vital importància per a la filla de Letícia, que arribarà finalment a la tan anhelada majoria d'edat, cosa que també implica adquirir més responsabilitats.

Així, la jove jurarà la Constitució, cosa que també simbolitza la continuïtat de la Institució i començarà la seva etapa universitària, una etapa molt emocionant i plena de canvis.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp