Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Patricia Pardo

Patricia Pardo coneix el motiu real de l'adeu d'Ana Rosa Quintana

Patricia Pardo i els seus companys han substituït la presentadora durant la seva absència

Patricia Pardo es troba en una situació sentimental excepcional. Així ho ha deixat clar el seu xicot, el també presentador, Christian Gálvez. El madrileny anava al plató de Fiesta, on ha comentat com va el seu feliç festeig.

La presentadora, a més a més, també viu bones circumstàncies laborals. Patricia Pardo és una de les comunicadores en què més confia Ana Rosa Quintana. La madrilenya fins i tot s'ocupa de les absències de la cap.

És el que ha passat en un dels darrers programes, la presentadora havia d'abandonar el plató del seu programa per una raó important. Així doncs, Patricia Pardo ha quedat a càrrec de la continuïtat de l'espai televisiu matutí. Amb ella, es trobava també el seu fidel company, Joaquín Prat.

Ana Rosa Quintana i Patricia Pardo
Ana Rosa Quintana i Patricia Pardo són molt bones companyes | TELECINCO

Uns grans substituts

A El programa de Ana Rosa, els col·laboradors i tertulians estaven comentant amb gran tensió la decisió del Tribunal Constitucional de bloquejar la reforma judicial. Com a conseqüència, el text es manté en suspens i no podrà forçar la renovació dels magistrats amb un mandat que estava caducat des de fa mesos, de manera que la Cambra Alta no tindrà opció de sotmetre'l a votació.

Tot això està causant un gran enrenou, per la qual cosa podria afectar el poder legislatiu i els diferents poders polítics han mostrat la seva disconformitat. I d'això se n'ha encarregat Patricia Pardo i els altres companys: a sotmetre'l a debat.

Això sí, tampoc no han perdut de vista la resta de temes d'actualitat. Tot i això, Ana Rosa Quintana, quan ha arribat la secció de crònica social, s'ha hagut d'absentar. De manera que ha deixat Pardo i Prat presentant el bloc.

«Joaquín, Patricia, em disculpeu avui, no passo al nostre sofà, que a més en tenia moltes ganes», ha informat. «Doncs et perdràs moltes novetats de Tamara Falcó», deia Patricia Pardo. «Per això, però és que me'n vaig. Yo Dona entrega uns premis i soc una de les afortunades. És un acte que començarà ja mateix, crec que a la una de la tarda», ha explicat la presentadora.

«Doncs res, ja ens n'encarreguem nosaltres. No et preocupis, si per això estem», deia Prat. «Si jo estant vosaltres, mai no estic preocupada de res, absolutament», elogiava a Joaquín. «Feliç entrega de premis», deien Patricia Pardo i el seu company.

Patricia Pardo, molt enamorada

D'aquesta manera, Patricia Pardo s'ha quedat al capdavant de la crònica social, on no hi ha faltat cap notícia sense comentar.

Això sí, la santiaguesa, igual que els protagonistes de les seves tertúlies, també està passant per un idil·li que li fa perdre la son. La seva parella, Christian Gálvez, s'ha passat pels platós de Telecinco per promocionar el seu nou concurs.

Allí, també ha comentat que bonic és el seu amor amb Patricia Pardo. «Recullo la meva noia i marxem a casa a veure'l», deia. «Estic en una situació personal estupenda», afegia als compliments que rebia al programa Fiesta. Patricia Pardo ha esdevingut la noia del moment.