Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa

Vargas Llosa demana matrimoni a Isabel Preysler i aquesta és la seva resposta

Vargas Llosa no ha aconseguit arrossegar Isabel Preysler al matrimoni

Semblava que Isabel Preysler havia trobat l'amor, finalment, a l'escriptor Nobel. Tanmateix, això no ha estat suficient per a la socialité, pel que sembla, per contreure matrimoni. Són molts, ja, els que s'impacienten per veure un anell al dit de la mare de Tamara Falcó.

Isabel Preysler ja s'ha casat tres cops, com tothom recorda. La primera vegada va ser amb Julio Iglesias, amb qui va tenir tres fills. Després es va casar amb Carlos Falcó, de qui es va divorciar per ajuntar-se amb l'exministre Miguel Boyer.

La filipina és una de les poques dones que sap de debò de què es tracta casar-se. Tot i això, sembla que Vargas Llosa serà la seva última parella, però no el seu últim marit. L'escriptor ja va estar casat dues vegades, amb Julia Urquidis i la boliviana Patricia Llosa.

Imatge de Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler.
La parella no necessita casar-se per demostrar el seu amor | GTRES

Això sí, si no es produeix l'enllaç no serà perquè no hi hagi hagut proposició. Vargas Llosa hauria clavat el genoll davant la seva estimada, però sembla que només ha rebut negatives, així ho va dir Isabel Preysler. «A hores d'ara de la meva vida no em cal casar-me. És cert que em va proposar casar-nos, però li vaig contestar que estem molt bé com estem i que no necessitem fer aquest pas».

Així ho ha relatat La Razón, mitjà en què Isabel Preysler justifica la seva decisió de penjar el vel i no passar més per l'altar. Tot i que, això sí, voldria tot el contrari per als seus fills.

La història d'amor

Vargas Llosa i Isabel Preysler es van conèixer fa nou anys. Tot i que la seva relació no ha estat exempta de polèmiques, ja que fa poc van saltar les alarmes per una suposada crisi sentimental. Tot i això, l'entorn de la parella no va trigar a desmentir els rumors, ja que sembla que la parella mai ha deixat la seva relació. Tant el novel·lista com la socialité tenen una gran harmonia i continuen demostrant que el seu enllaç és indestructible.

Encara més quan en la celebració pel desè aniversari de la concessió del Nobel a l'escriptor, Mario li va dedicar unes paraules boniques. «Vull agrair-li a Isabel, la seva presència, la seva companyia. Aquests anys meravellosos que m'ha fet passar al seu costat i que han renovat en mi aquesta vocació que és el millor que m'ha passat a la vida».

Foto de Mario Vargas Llosa, Isabel Preysler i Tamara Falcó passejant junts.
Mario Vargas Llosa ha sabut com fer-s'ho per ser un més de la família | GTRES

De fet, aquest Nadal el passaran junts. Isabel Preysler pretén reunir tots els seus fills a casa seva, a Madrid. Encara que sap que és una cosa molt complicada, ja que molts tenen la seva pròpia família i altres tenen compromisos per atendre. Es conformaria només a veure els que pugui la nit de Nadal i «reunir-me amb la resta després». La filipina i el peruà han estat sempre junts, especialment en els moments difícils.

Quan el llatinoamericà es va contagiar de COVID, va ser Isabel Preysler qui hi va ser per cuidar-lo i vetllar per la seva salut. Per a ells, no cal tenir un anell per consolidar el seu amor.