Ana Obregón al 'photocall' de la gala Elle

Ana Obregón pren una decisió que l'allunya d'Elena Huelva en el pitjor moment

Ana Obregón passarà un Nadal complicat

No ha estat un any fàcil per a Ana Obregón. Quan la mort del seu fill i de la seva mare encara li pesaven molt, el seu pare també li va dir adeu per sempre el setembre passat. És per aquest motiu que durant aquests dies s'han pogut llegir titulars que parlaven del Nadal més dur per a Ana Obregón.

L'actriu farà les campanades a Televisión Española amb els Morancos. César i Jorge Cadaval són experts en fer riure la gent, de manera que a la seva companya, Ana Obregón, li trauran més d'un somriure durant la gala.

Foto d'Ana Obregón
Ana Obregón farà les campanades amb els Morancos | Europa Press

És cert que aquest any no podrà compartir l'espai amb la seva amiga, Anne Igartiburu, però passarà una bona estona amb els còmics. «La trobaré a faltar moltíssim, però ella ja ha creat història a les campanades durant 14 anys», va explicar.

Ara Informalia ha fet una entrevista a l'actriu on repassen alguns dels moments més complicats de la seva vida i ella parla de com se sent ara.

Ana Obregón passarà la nit de Nadal en un lloc recòndit

Així ho ha explicat, l'actriu ha agafat un tren o un avió el 23 o el 24 i se n'ha anat sola a no pensar. «Jo aquest Nadal, com des de fa dos anys, no el celebraré. De fet, ni adorno ni res perquè... per a què? Si estic sola. Me'n vaig soleta a un lloc el dia 23 o el 24 al matí i així no penso que és la nit de Nadal. No ho puc pensar, aquest Nadal em falten els meus pares i el meu fill i no puc», ha confessat l'actriu.

Ana Obregón i els seus pares
Ana Obregón trobarà molt a faltar els seus pares durant aquestes vacances de Nadal | GTRES

També ha comentat que li ha anat molt bé haver conegut Elena Huelva. «Elena és meravellosa, parlem cada dia, plorem juntes, li dono esperança, perquè n'hi ha, i és una guerrera. Són lliçons que ens dona de vida, tant el meu fill com ella o com molts que són anònims, ens donen una lliçó de vida del que és important».

Ana Obregón ho té clar i és que, per a ella, Elena «és una inspiració. Jo abans cuidava del meu pare, de la meva mare, del meu fill i, ara, com que no tinc ningú a qui cuidar, m'ajuda. Ajudar els altres m'ajuda», va revelar Ana.

Foto d'Elena Huelva i Ana Obregón abraçant-se
Ana Obregón cuida d'Elena Huelva sempre que pot | Instagram (@ELLE_SPAIN)

I seguint amb el seu sentiment de vocació els altres, Ana Obregón també ha explicat com se sent quan va als hospitals a visitar els nens malalts. «És que l'ànima ja la tinc trencada. L'única cosa que m'ajuda potser que torni al seu lloc tot és estar amb les mares, estar amb ells i donar-los esperança».

Ana Obregón recorda el seu fill en les seves paraules

Ana Obregón va prendre el testimoni del seu fill Aless quan ell va començar a escriure una novel·la en què explicava el procés de com s'ho estava passant. Malauradament, el llibre no el va poder acabar i ara és Ana qui s'ha posat fil a l'agulla per finalitzar un dels últims projectes del seu fill.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
Ana Obregón ha pres el testimoni del seu fill, Aless, al llibre que ell ja havia començat a escriure | Catalunya Diari

«Fa quatre mesos que escric, és un homenatge al meu fill. El llibre es dirà El chico de las musarañas. Ell va començar a escriure'l quan va començar el tractament de químio i volia acabar-lo, però no va tenir temps».

L'actriu explica que aquest procés «està sent dur, però aquest llibre que ell volia publicar i donar-lo a la investigació serà com el cor del meu llibre. Jo escriuré un abans i un després i tot anirà a la fundació del meu fill».