Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez.

Què pensa Patricia Pardo sobre el nou programa de Christian Gálvez

Patricia Pardo va veure el nou programa del seu noi

Patricia Pardo no es va perdre l'estrena del nou programa de la seva parella, Christian Gálvez. 25 palabras va arribar a Telecinco a les set de la tarda i va aconseguir un 11,5% de share, gens malament per competir directament amb Y ahora Sonsoles d'Antena 3.

Qui no va obtenir tan bones dades va ser Ion Aramendi amb Reacción en cadena, que es va estrenar també just després del concurs de Christian. Ion, per la seva banda, només va aconseguir un 7,5% de quota de pantalla.

Foto de Christian Gálvez i Ion Aramendi amb Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'
Els dos presentadors van anar a Sálvame per promocionar els nous concursos | Mediaset

Ambdós programes van tenir la seva promo corresponent a Sálvame. Tots dos presentadors es van reunir amb Jorge Javier Vázquez per explicar què es trobaria l'audiència si es quedava a veure els concursos un cop acabat l'espai del cor.

Patricia Pardo es reuneix amb Christian Gálvez per veure el seu nou concurs

Així, en aquesta promoció, Christian va confessar a Jorge Javier que tenia moltes ganes de veure l'espai des de casa seva i que ho faria amb una companyia molt especial. «Recullo la meva xicota i marxem a casa a veure'l», va expressar el presentador referint-se a Patricia Pardo.

Tot i això, no va ser l'única vegada en què el presentador va parlar de la seva relació amb Patricia Pardo a Telecinco. També va visitar el cap de setmana el plató de Fiesta i Emma García li va dir que el notava «amb el 'guapo' pujat». Tot seguit, va deixar caure allò que molts pensaven: «El que és l'amor...».

Imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant junts pel carrer
Christian Gálvez i Patricia Pardo estan molt enamorats | Europa Press

La reacció del presentador tampoc es va fer esperar i és que amb un somriure va assegurar que «estic en una situació personal estupenda». Com no podia ser altrament, el presentador també va recordar Patricia Pardo el dia de l'estrena. «Doncs mira, aquí de rosa. M'ha convençut la meva noia i aquí estic, d'estrena», va confessar Christian a una de les concursants.

I encara que tots dos comparteixen molt poques coses junts a les xarxes socials, la seva relació està més que consolidada. A més, tots dos es deixen comentaris a les publicacions de l'altre, demostrant-se així el seu amor, estima i afecte.

Aquesta setmana Christian va compartir al seu perfil d'Instagram unes il·lustracions fetes per una intel·ligència artificial. Al text de la publicació va comentar «no puc evitar fascinar-me per la meva fada/meiga favorita». Un comentari que Patricia Pardo li va contestar: «Tu no necessites 'meigallos' per triomfar, a totes, meu neno

Serà el primer Nadal de Pardo i Gálvez junts. El seu romanç va sortir a la llum el febrer passat i, des d'aleshores, els gestos d'afecte per part de tots dos són evidents.

Imatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez al mateix plató
El romanç de Christian Gálvez i Patricia Pardo es va conèixer el passat mes de febrer | Telecinco

25 palabras, el nou concurs de la parella de Patricia Pardo

Però, de què tracta el nou concurs setmanal? 25 palabras té un simil a Pasapalabra i és que hi juguen dos equips. Cadascun format per dues persones famoses i una persona anònima. A més, com a novetat a qualsevol concurs, una de les proves la podrà jugar una persona des de la comoditat de casa seva i pot guanyar 5.000 euros.

En la seva estrena, els equips els van liderar Fernando Romay i Cristina Rodríguez i, per altra banda, Carolina Ferre i David Amor. Hi ha cinc rondes i l'equip que vagi guanyant en aquestes rondes és el que jugarà la prova final per aconseguir l'anhelat pot.

Altres dels famosos que es podran veure al llarg de la temporada seran Canco Rodríguez, JJ Vaquero, Luján Argüelles i Arkano entre altres.