Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rafa Nadal somrient molt feliç

El fill de Rafa Nadal heretarà una nova propietat que causa impacte

Rafa Nadal no para de crear negocis solvents

Rafa Nadal és un dels esportistes més ben valorats a nivell mundial. El seu lloc com a número 2 del món li ha valgut per tenir el respecte dels seus companys i de milions dels seguidors.

I és que amb 36 anys, Rafa Nadal està lluny de pensar a retirar-se. Almenys, això és el que ha deixat clar a les entrevistes que ha concedit aquests últims mesos. Tot i això, tard o d'hora arribarà el moment en què haurà d'abandonar les pistes.

Rafa Nadal ha invertit part de la seva fortuna en un nou model de negoci: una cadena hotelera basada en el descans familiar. Segons Forbes, el tennista ja hauria superat els 110 milions d'euros guanyats amb la raqueta. En efecte, la seva carrera esportiva ha estat plena de reconeixements i de guardons.

Aquesta nova aventura s'estrenarà sota el nom 'Zel', una cadena, com esmentàvem, que es desenvoluparà de la mà de Meliá. Però, aquest sector no és nou per al balear; ja havia invertit diners en un complex hoteler situat al Carib mexicà. També hauria fet servir els seus guanys en restaurants arreu del món.

Foto de Rafa Nadal.
Rafa Nadal comença una nova etapa a la seva vida | GTRES

El nom que ha triat és molt significatiu, ja que significa cel. «El cel del Mediterrani és un dels més bonics del món», ha explicat el manacorí.

«Aquesta retirada arribarà algun dia»

Ha estat inevitable pensar en la retirada de Rafa Nadal, després de la seva participació tan activa en diferents projectes empresarials. De fet, un dels últims va ser el llançament del seu perfum juntament amb la seva dona, Xisca Perelló. Tot i això, el segon del món al tennis ha deixat clar que retirar-se encara no entra en els seus plans.

«La retirada d'una persona comença el dia que comences a treballar, cada dia en tatxes un menys… però en el meu cas aquest moment és lluny. Si m'haguéssiu entrenat comprovaríeu que ho estic donant tot per seguir en actiu».

«De totes maneres, soc conscient que no tinc 20 anys; aquesta retirada arribarà algun dia. En qualsevol cas, la meva implicació amb ZEL és total i visitaré totes les propietats que pugui i em permeti la meva agenda esportiva, que no és fàcil».

Rafa Nadal i la seva nova vida

Rafa Nadal acaba, a més, d'estrenar-se en la paternitat amb la seva dona. La parella balear ha passat per moments difícils en aquest embaràs, ja que la jove manacorí va haver de passar per algunes complicacions durant la gestació. Tot i això, tot va sortir bé finalment, ja que a principis d'octubre va néixer el seu petit molt sa.

A més, acaba de celebrar el tercer aniversari amb la seva dona, una celebració marcada per un nou membre a la família. «Soc un pare com tots els altres», deia Rada Nadal.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal i Xisca s'estan preparant per donar la benvinguda a la seva nova llar | GTRES

Però, a més de paternitat, la parella també estrena casa nova. El matrimoni es mudarà aquest estiu a un luxós xalet situat a Porto Cristo, una zona exclusiva del seu poble natal, Manacor.

Rafa Nadal ha estat dos anys d'obres, però sembla que ja s'ha acabat tot. Els exteriors ja estan enllestits, mentre que a l'interior s'estan ultimant alguns detalls.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp