Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones

Un amic íntim d'Alejandra Rubio la desemmascara: «És rastrera»

La col·laboradora de 'Viva la vida' s'està guanyant molts enemics

Alejandra Rubio ja és un nou fenomen televisiu gràcies al fet que la filla de Terelu Campos ha trobat un lloc de treball fix a 'Viva la vida'. En un primer lloc, la seva mare va dir que la seva filla estaria allunyada dels mitjans. No obstant això, després de complir els 18 anys va treure el cap en algun plató de Telecinco.

Abans del seu pas per la tele, la jove ja era coneguda perquè, a part de ser la filla de Terelu i la néta de María Teresa Campos, Alejandra Rubio era coneguda per molts gràcies al seu Instagram.

La jove també es considera una 'influencer' perquè, malgrat la seva curta edat,  ja ha aconseguit embutxacar-se molts diners. Actualment col·labora cada cap de setmana a 'Viva la vida' i de tant en tant també es deixa veure per les revistes del cor.

Definitivament, Alejandra Rubio és un personatge públic que, a més, sembla que ha aparcat els seus estudis per dedicar-se plenament a la tele i a les seves xarxes socials.

Durant aquest temps que ha estat en televisió, Alejandra Rubio s'ha guanyat diversos enemics, ja que són molts els que no suporten la filla de Terelu Campos. La jove fins i tot ha anat perdent amics pel camí com és el cas d'Anita Matamoros, amb la qual tenia una excel·lent amistat des que eren nenes.

'Cotilleo' ha destapat una de les grans amistats d'Alejandra Rubio que ha perdut pel camí. Es tracta d'un jove anomenat Isma, qui a la vegada també va tenir una amistat amb Andrea Janeiro, la filla de Belén Esteban.

Un ex-amic d'Alejandra Rubio esclata contra ella

Sembla que aquest noi es va enfadar molt amb Alejandra. «És molt bruta i rastrera amb el seu entorn i és capaç de trepitjar a tothom, de fer qualsevol cosa per la fama i ser titular», va confessar el jove en exclusiva a 'Cotilleo'.

No són els primers comentaris negatius que arriben sobre Alejandra Rubio. El que va ser el seu amic ha reconegut que la 'influencer' es mou molt per diners i que és capaç de trair als seus amics per fama.

El citat mitjà explica que Isma s'ha sentit molt dolgut per coses que Alejandra li ha fet, fins i tot ha arribat a dir que ha sentit molt de mal emocional per culpa seva. «És la maldat personificada, del pitjor», va dir Isma a 'Cotilleo'.

Amb aquestes declaracions queda clar com Alejandra Rubio és, o almenys com la veuen els que eren els seus grans amics. De moment, la jove ja ha perdut unes quantes amistats pel camí com és el cas d'Anita Matamoros o el mateix Isma.

Alejandra Rubio no és ben rebuda a 'Salvame'

Mentrestant, aliena a tot, segueix el seu camí televisiu a 'Viva la vida'. La seva presència a Telecinco també ha generat alguna crítica per part de diversos col·laboradors de 'Sálvame', on el programa presentat per Jorge Javier Vázquez ha estat molt dur amb totes les Campos aquests últims mesos.

El programa va destapar que la jove parlava malament de diversos col·laboradors de 'Sálvame', en concret, de Lydia Lozano i, fins i tot, van destapar una conversa on parlava de molt males maneres sobre Anita Matamoros.

El programa de Telecinco ha qüestionat molt els valors i l'educació d'Alejandra Rubio, ja que els seus comentaris cap a Lydia Lozano o Anita Matamoros entre altres van ser molt lletjos.

De moment, la jove seguirà a 'Viva la vida' col·laborant i sembla que la seva trajectòria televisiva acaba de començar, però haurà de posar-se les piles, ja que com va dir la seva mare ningú li regalarà res, tot i ser filla de Terelu Campos, neboda de Carmen Borrego i néta de María Teresa Campos. A més, malgrat la seva edat, ja s'ha fet algun retoc estètic, força car, que ha aixecat moltes crítiques.