Jorge Javier Vázquez

El comentari calent de Jorge Javier a Tom Brusse en directe que porta cua

El presentador ha volgut fer un comentari en to d'humor que no s'ha entès

Jorge Javier Vázquez es caracteritza per tenir un to atrevit, murri i que només intenta suavitzar quan està presentant algun programa que s'emet en horari protegit. Tant és així que, quan té l'oportunitat de conduir un espai en una hora fora de la prohibició, s'excedeix i fa comentaris i fins i tot, confessions íntimes que deixen a tothom perplex.

Des dels inicis de 'Sálvame', el presentador s'ha enrolat en un seguit de bromes i comentaris atrevits que pràcticament sempre s'han entès, però que de vegades, com avui, acaben sortint malament i posen al presentador en una situació molt complicada.

El català acostuma a trobar aliats dins dels 'realitys' que presenta, i aquests acostumen a ser nois guapos i que el presentador intenta ruboritzar amb comentaris divertits i intimidants, que en moltes ocasions serveixen perquè els mateixos concursants treguin la seva cara més divertida i es destensin, mostrant als espectadors la seva veritable forma de ser.

En general, aquests comentaris són acceptats pels concursants i acaben entrant en el joc del presentador sense cap mena de problema. Avui, el presentador ha seguit la seva broma amb Tom Brusse, concursant de 'La Casa Fuerte 2', insinuant i intercanviant amb ell comentaris amb doble sentit que ha acabat esclatant amb una confessió molt calenta per part de Vázquez.

En un moment en el qual Jorge Javier es trobava parlant en privat amb Sandra i Tom, lluny de la resta de concursants, aquest admetia tenir un comentari molt fort per fer-li al jove. Tant ell com la seva noia demanaven que verbalitzés el comentari i el presentador mostrava certa reticència per la por que li generava el que es diria d'ell en xarxes socials.

Finalment, Vázquez acceptava compartir la seva reflexió sense saber què s'acabaria formant en xarxes per la seva atrevida afirmació. El català volia respondre a les indirectes de Tom Brusse, que sempre es mostra molt murri amb el presentador, admetent avui que li intimidava i que era el primer home que ho aconseguia. Per la seva banda, el presentador li ha dit «quan et doni un 'pollazo' no et queixis».

Les xarxes dilapiden al presentador

Encara que tant Tom com Sandra han rigut amb el comentari i han considerat el comentari una mica lax i no tan fort com esperaven, les xarxes no han opinat el mateix i les crítiques cap al presentador no han trigat massa minuts a arribar.

Els espectadors de Telecinco no entenen com el presentador s'ha mostrat tan radical amb l'insult que li ha dit Antonio Pavón a Marta Peñate, dient-li «golfa» i que després s'ha atrevit a insinuar-se al col·laborador amb aquest comentari tan explícit.

De moment, el presentador no s'ha pronunciat sobre la polèmica sorgida en xarxes socials, fet que acostuma a fer a través de la seva columna d'opinió a la revista 'Lecturas' com també a 'Sálvame' totes les tardes que presenta.

En aquests mostrant lliurement les seves reflexions, algunes d'aquestes molt vinculades a l'actualitat política i que han desencadenat a vegades problemes molt seriosos com linxaments en xarxes socials i amenaces que ell mateix ha hagut de denunciar des del seu lloc de treball.

Veurem si a partir d'aquest moment el presentador cessa els seus comentaris cap a Tom; si bé, decideix seguir amb aquest paper establert entre les dues parts o decideix suprimir aquests comentaris tan representatius de la seva manera de treballar.

Aquests comentaris han sigut durant molt de temps aplaudits per molts dels que ara el critiquen i que fins i tot s'atreveixen a demanar l'acomiadament immediat del presentador, per part dels directius de la cadena.

Aquesta decisió segurament no s'acabarà duent a terme, ja que el presentador està al comandament dels programes més reeixits de l'empresa de Paolo Vasile.