Nou lleig de Letícia a Felip en un acte oficial: El detall que ningú ha vist

Una imatge revela la cara menys amistosa de la reina d'Espanya

Imatge de la reina Letícia
Letícia ha estat enxampada en una imatge amb un gest molt curiós | Gtres

Felip VI i Letícia van assistir dimecres al lliurament del XXVII Premio Cuco Cerecedo, on es va guardonar al periodista Vicente Vallés, presentador d''Antena 3 Noticias'. Com passa en tots els actes que compten amb la presència dels reis, els seus gestos són observats i analitzats. 

En aquesta ocasió l'escenari, així com les circumstàncies, han variat substancialment respecte a edicions passades. De fet l'acte, convocat cada any per l'Associació de Periodistes Europeus, no es va celebrar en aquesta ocasió al madrileny hotel Palace, sinó que va tenir lloc al Museo del Prado. Allà van estar presents, a més dels reis, autoritats conegudes com la vicepresidenta primera del govern, Carmen Calvo, el líder del PP, Pablo Casado, i l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.

Vicente Vallés, director i presentador de 'Noticias' 2 d'Antena 3, va ser el premiat en aquesta edició de 2020, tan diferent i atípica en tots els sentits. El jurat va decidir atorgar-li la distinció «en reconeixement al rigor, independència i profunditat amb què porta exercint el seu treball en el mitjà televisiu durant les últimes dècades. Els informatius de Vallés s'han convertit en un espai de reflexió i de serenitat particularment necessària en temps de confusió i de convulsió».

El mateix rei Felip VI va qualificar a Vicente Vallés d'actiu defensor de les llibertats, «del dret de tots a una informació veraç i dels valors morals d'una professió de servei públic». Igual que en altres intervencions que ha protagonitzat des de fa mesos, Felip VI es va referir inicialment a la pandèmia de la Covid-19 per recordar les «circumstàncies greus» que s'estan vivint i la necessitat del màxim rigor periodístic.

En el seu discurs, el rei també va defensar el dret de tots els ciutadans a una informació veraç i es va preguntar què quedaria de la llibertat i la democràcia si els mitjans de comunicació deixessin de complir la seva funció principal.

La imatge que delata a la reina Letícia

Després de l'esdeveniment, la casa reial va distribuir diverses imatges de l'acte, sense adonar-se que una d'elles generaria una gran expectació. En una de les imatges es pot veure un moment curiós en el qual el rei Felip VI conversa amb una convidada i Letícia el mira amb especial atenció.

Patrycia Centeno, experta en comunicació política no verbal, ha compartit la imatge en el seu perfil de Twitter, ja que li ha encantat que la casa reial «no filtri la foto». «La mirada de Letícia (tira!) Quan Felip VI s'entreté a saludar a una altra dama», ha escrit l'experta.

A més, de comentar la imatge, Patrycia Centeno ha aprofitat l'ocasió per fer al·lusió al vestuari de la reina Letícia, més sobri del que sol lluir anualment en aquest tipus d'actes: «la sobrietat de Letícia en uns premis periodístics on anys enrere sempre cridava l'atenció». «La teoria que mantenen alguns sobre no voler eclipsar Elionor, aquí no té sentit. Més aviat intenta empatitzar amb la crisi de la Covid-19 i la corrupció reial», ha afegit.

Per a l'ocasió, la reina Letícia va triar un vestit d'Emporio Armani, en què destaca una obertura a la cama i un volant lateral. Aquest 'look' no és nou, ja que la reina el va dur a un dels actes previs als Premis Princesa d'Astúries de 2018.


Comentaris

envia el comentari