Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

Resultat de la transformació física de Rocío Flores: el nou 'look'

La filla de David Flores i Rocío Carrasco sorprèn els seus seguidors

En aquests últims mesos un dels canvis més impressionants i visibles que han cridat l'atenció en el món de la televisió i les xarxes socials ha estat el de Rocío Flores. La filla de Rocío Carrasco i David Flores és una dona completament nova, tant físicament com mentalment.

La jove va fer un gran salt en la seva carrera professional amb la participació en el 'reality' 'Supervivientes', que va portar-li molts problemes,  però també va començar a estimar-se i valorar-se. Sens dubte, la seva aventura a Hondures va ser pur aprenentatge emocional i de superació, també un canvi físic molt visible. Així que va decidir continuar cuidant el seu físic i prioritzar-se a ella mateixa en el seu dia a dia.

Rocío revoluciona als seus seguidors

L'evolució de Rocío Flores ha estat més que evident i no pot estar més feliç amb la seva nova vida, sobretot, perquè ha aconseguit millorar la seva alimentació, els seus hàbits i, amb això, la seva salut mental.

Un cop acabat el 'reality', l'exconcursant ha continuat baixant de pes portant una vida sana de dieta i esport, a més s'ha sotmès a diferents tractaments i retocs estètics per potenciar la seva transformació. Però encara li faltava fer un pas, que en diverses ocasions havia confessat que tenia moltes ganes. Ha fet un canvi de 'look' radical en el seu pèl.

Rocío ha culminat el seu gran canvi amb un nou i afavoridor color de pèl. La jove, ara també 'influencer', ha sorprès Instagram amb un nou color de pèl amb el qual ha deixat enrere el seu castany i ha tornat als seus orígens; torna a ser rossa del tot. Els seus seguidors no s'ho esperaven, però tot han estat bones crítiques.

Viatja a Madrid per fer-se el canvi de 'look'

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, que recentment va complir vint-i-quatre anys, ha viatjat fins a Madrid per posar-se en mans dels estilistes de la famosa perruqueria de Lorena Morlote, la perruquera d'altres cares conegudes com la d'Anita Matamoros o la seva mare, Makoke.

Per descomptat, Rocío Flores ha volgut ensenyar el canvi en el seu compte d'Instagram, la xarxa social en la qual sempre ha compartit tots els seus retocs i en la qual s'ha anat obrint cada vegada més als seus seguidors.

Els seus seguidors han pogut veure i opinar sobre el seu nou color de cabell, ja que l'exconcursant de 'Supervivientes' ho ha compartit. «Canvi de 'look' total», amb aquestes paraules ha acompanyat Rocío Flores una de les seves 'stories'. Podem veure a Rocío molt feliç amb la seva nova cabellera, que ara és completament rossa.

Storie de el canvi de look de Rocío Flors
Canvi de 'look' radical de Rocío Flores | Instagram

Aconsegueix tornar a la infantesa gràcies al seu nou color de cabell

Així, la néta de Rocío Jurado ha deixat enrere el seu color castany i ara llueix una cabellera rossa amb metxes vainilla, un color que il·lumina i afavoreix les seves faccions. D'aquesta manera, ha tornat a la seva infantesa, ja que quan era una nena el seu color de cabell era ros. De fet, el seu pare sempre li ha cridat afectuosament "rubia".

Rocío Flores està cada vegada més satisfeta amb la seva nova imatge i en aquests mesos ens ha demostrat que és una dona molt coqueta que  li encanta cuidar-se. Ha aconseguit tornar a estimar-se, la qual cosa es va proposar en acabar el concurs de 'Supervivientes'.

Altres dels retocs que ha anat explicant als seus fidels seguidors han estat, per exemple, les seves famoses extensions de pestanyes i el seu disseny de celles semipermanent, diferents tractaments com la popular 'maderoterapia' i fins i tot s'ha bronzejat la pell amb raigs UVA. A més, s'ha tornat a retocar els llavis per tenir-los més grossos.