Primer pla d'Alejandra Rubio amb mascareta.

Alejandra Rubio dona l'última hora sobre l'estat de salut de María Teresa Campos

Alejandra Rubio es pronuncia sobre l'estat de la seva àvia

Alejandra Rubio ha aconseguit convertir-se en una cara imprescindible de Telecinco. Es podria dir fins i tot que ha arribat a superar tant la seva mare com la seva tia i ara és la més mediàtica del clan Campos. Alejandra no només col·labora en diversos programes de la cadena, sinó que també arrasa a les xarxes socials amb la seva faceta d'Instagram.

Maria Teresa Campos ja asseverava en una entrevista amb Bertín Osborne, que Alejandra tenia talent per a això. I no hi ha dubte que ho està demostrant. Ara, en una de les seves aparicions públiques més recents, Rubio ha parlat sobre l'estat en què es troba la seva àvia.

Maria Teresa Campos fa mesos que està allunyada del focus mediàtic, la veterana periodista sembla que no té plans de tornar a la televisió. I les últimes setmanes s'hi ha especulat molt i Alejandra s'ha pronunciat al respecte.

Alejandra Rubio parla de la seva àvia després de mesos allunyada

Alejandra ha demostrat que sap desenvolupar-se com ningú davant d'una càmera. Ja queda poc d'aquella nena tímida que no volia que les seves paraules es malinterpretessin. Ella mateixa va trencar amb aquesta imatge, quan aquest estiu oferia una polèmica entrevista al Deluxe amb la seva mare.

Captura de María Teresa Campos i Alejandra Rubio.
Alejandra Rubio es pronuncia sobre la situació actual de la seva àvia | MTMAD

En un recent acte públic Alejandra atenia els mitjans de comunicació, que no van poder no preguntar-li per la seva àvia.

Alejandra només té paraules d'amor i afecte cap a la seva àvia, des de sempre han deixat constància de la gran relació que les uneix. Maria Teresa va arribar fins i tot a comentar que ella era la seva confident, i que entre totes dues no existien secrets. La reportera li preguntava sobre com es trobava la seva àvia, i Alejandra no va dubtar a respondre-li:

«Ella es troba molt bé, jo la veig cada dia. Vaig a casa a dinar, juguem a cartes...», confirmava.

És clar que la relació que les uneix és molt forta. I malgrat els grans compromisos professionals que té Alejandra, aquesta sempre treu lloc per passar temps amb la seva àvia.

Primer pla de María Teresa Campos
Per a María Teresa Campos està sent molt dur estar allunyada de la televisió | Europa Press

Per a María Teresa estar allunyada de la televisió no està sent fàcil de pair. Fa només uns mesos, expressava les ganes de tornar a posar-se davant de la càmera. Tot i això, ha assegurat que cap cadena apostava per ella, i es veia obligada a ser a casa de braços plegats.

Així que les seves filles estan sent el pilar fonamental en què recolzar-se en aquests durs moments per a la presentadora.

Alejandra Rubio, en el seu millor moment

La 'influencer' està vivint un dels millors moments, no sols a nivell professional sinó també personal. Alejandra és col·laboradora al programa Fiesta d'Emma García, a més d'una de les comentaristes del debat de Pesadilla en el paraíso.

A més, recentment va anunciar que exerciria el rol de periodista per al diari ABC, cosa que va aixecar algún recel. Molts usuaris en xarxes socials se li van tirar a sobre, ja que deien que estava exercint un paper per al qual no estava qualificada.

Però la veritat és que Alejandra segueix formant-se. Actualment cursa estudis d'art dramàtic, i per la banda personal no li pot anar millor. La filla de Terelu Campos fa més d'un any que festeja amb Carlos Agüera, del qual està perdudament enamorada.

I sobretot, per una vegada en molt de temps, la seva família està allunyada de polèmiques i controvèrsies. Així que no hi ha dubte que Alejandra està en una de les millors etapes.