Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Carlo Costanzia somrient amb gorra i abric negre, Alejandra Rubio somrient, una embarassada i una explosió

Alejandra Rubio, embarassada de Carlo Costanzia: com ha reaccionat Terelu Campos

Alejandra Rubio està de tres mesos i ha fet una entrevista per explicar com se sent

Alejandra Rubio, filla de la coneguda presentadora de televisió Terelu Campos, ha anunciat que està esperant un fill amb l'actor Carlo Costanzia. La notícia ha causat gran enrenou al món de l'entreteniment. No només per la sorpresa que ha generat, també per la reacció de Terelu Campos.

Terelu Campos està encantada, encara que li va costar assimilar el que passava. "A la meva mare li va impactar una mica, però se'l va prendre molt bé. Es va posar supercontenta".

Carlo Costanzia i Alejandra Rubio, amb rostre neutre, passejant pel carrer
Alejandra Rubio està embarassada | Europa Press

Alejandra Rubio ha compartit detalls íntims sobre el seu embaràs. "Vaig trigar poc temps a descobrir que estava embarassada. No vaig pensar que sortiria positiu el test, però el resultat va aparèixer rapidíssim i de sobte, em vaig atabalar moltíssim".

Així se sent Carlo Costanzia

Carlo Costanzia, per part seva, també ha compartit els seus sentiments en assabentar-se de la notícia. "Vaig sentir por i una responsabilitat molt gran. No m'ho esperava, però sempre vam tenir clar que volíem tenir-ho".

Carlo i Alejandra han donat una exclusiva a ¡Hola! per donar els detalls sobre aquesta sorprenent notícia.

Un dels aspectes més comentats d'aquest anunci ha estat la reacció de Terelu Campos. Segons Alejandra, la mare està molt contenta amb la notícia.

Captura d'un vídeo d'Europa Press amb Terelu Campos amb la cara molt seriosa
Terelu Campos està encantada | Europa Press

"La meva mare diu que no va viure res d'això quan va estar embarassada de mi. Ja li vaig dir a ella: 'Ja m'ho he emportat jo tot'. Ara, més o menys, estic sortint d'aquesta fase complicada", ha explicat Alejandra.

Les paraules de Terelu reflecteixen una barreja de nostàlgia i emoció, recordant la seva pròpia experiència com a mare i contrastant-la amb la de la seva filla. La presentadora ha expressat la seva felicitat i el seu suport incondicional a Alejandra.

Quan naixerà el nadó?

Alejandra Rubio i Carlo Costanzia es convertiran en pares al desembre i la parella és plena d'expectatives i plans per al futur. A l'entrevista amb ¡Hola! tots dos han mostrat una actitud positiva i entusiasta davant dels desafiaments i les alegries que implica l'arribada d'un nadó.

La notícia ha estat ben rebuda pels seguidors de la família Campos i ha generat nombrosos missatges de felicitació.

La relació entre Alejandra i Carlo ha estat sempre molt seguida pel públic. Ara, amb l'arribada del primer fill, l'expectació i l'interès han crescut encara més.

Muntatge de fotos d'un primer pla de Terelu Campos mirant a càmera amb la cara seriosa i una captura del petó entre Alejandra Rubio i Carlos Constanzia
Terelu Campos recolza la parella | catalunyadiari.com, Mediaset, Lecturas

La família Campos sempre ha mantingut una relació propera amb els seus seguidors i aquesta notícia no n'ha estat l'excepció. Les xarxes socials s'han inundat de missatges de suport i afecte cap a Alejandra i Carlo, que han agraït les mostres d'afecte.

Aquest nou capítol a la vida d'Alejandra Rubio promet ser ple d'emocions i desafiaments, però també de molta felicitat. Amb el suport de la família i l'expectació dels seguidors, la jove parella es prepara per donar la benvinguda al primer fill.