Primer pla Alejandra Rubio

Alejandra Rubio emmudeix davant el secret íntim que preocupa al xicot de la seva mare

Alejandra Rubio no s'ho esperava

Alejandra Rubio es va quedar de pedra fa uns dies. Tot va passar després que una de les protagonistes de divendres passat al Deluxe, Terelu Campos, confessés una cosa que pocs s'esperaven sentir.

La mare d'Alejandra Rubio tornava a presentar Viernes Deluxe després de nou anys sense posar-se al capdavant del programa. La veritat és que tornava per entrevistar per primera vegada la filla que va tenir amb Alejandro Rubio, fa 23 anys.

La veritat és que era una entrevista que espantava la filla de María Teresa pel personatge de qui es tractava: la seva filla. La realitat és que no va ser una gran nit per a totes dues. I és que l'audiència del programa els va donar l'esquena d'una manera alarmant.

Alejandra Rubio, de pedra després d'assabentar-se de la intimitat

L'entrevista no va enganxar en cap moment els espectadors pel nivell de preguntes de la filla de María Teresa Campos a la jove influencer.

Va ser una nit, la de divendres passat, en què no només es va comentar com de poc incisiva va ser la Campos amb Alejandra Rubio. Això va passar així al llarg de les tres hores que va durar l'entrevista.

Alejandra Rubio en un photocall de BMW
Alejandra Rubio, de pedra després d'assabentar-se d'una intimitat d'un familiar seu. | Europa Press
 

Després que marxés del plató Alejandra Rubio, el programa tenia preparat un polígraf al nou presentador de Sálvame, Carlos Lozano.

Estem parlant d'un polígraf en què es revelarien moltes intimitats del conegut expresentador d'Operación Triunfo. I la periodista es va ficar tant al paper de presentadora que va acabar confessant una cosa que avergonyeix especialment la seva filla.

Alejandra Rubio, testimoni de la revelació de la intimitat més gran

La veritat és que la mare d'Alejandra Rubio, que no parla gaire de les seves intimitats, es va referir a les seves relacions sexuals. Ho va fer quan el polígraf de Carlos Lozano estava més encès que mai.

Primer pla de Terelu Campos a 'Sálvame'.
Terelu Campos ho confessa sense pèls a la llengua. | Telecinco
 

Per sort, Alejandra Rubio no va viure en directe un moment que, sens dubte, passarà a la història dels Deluxe. Després que Terelu li formulés la pregunta a Lozano sobre si feia més d'un any que no tenia relacions sexuals, la presentadora no es va tallar. Ella també va opinar sobre la seva pròpia experiència.

Abans de respondre la pregunta del milió, Belén Rodríguez també va voler deixar clar que ella estava passant per una ratxa massa llarga sense tenir relacions sexuals.

No està passant pel seu millor moment

Conchita, la 'poligrafista' del programa, va dictaminar que era veritat que Lozano feia un any que no tenia sexe. Tot i que es va consolar confessant que Víctor Sandoval, un altre dels presents, feia «sis anys que no tenia relacions».

Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio s'ha assabentat d'una intimitat de la seva mare. | CatalunyaDiari
 

En aquell precís moment, la progenitora d'Alejandra Rubio va confessar que la seva marca era encara més gran que les de Belén Rodríguez i Víctor Sandoval.

«Doncs jo set», va declarar abans d'agafar un got d'aigua. Sense cap mena de dubte, aquesta dada va deixar clar que la nova presentadora del Deluxe no està passant pel seu millor moment pel que fa a les relacions. Això sí, tampoc no és una cosa que li impedeixi viure tranquil·la, malgrat que al seu programa l'estan buscant parella.

Ella es troba en una altra fase de la seva vida en què no dona tanta importància al sexe com ho feia quan era més jove.

Ara, la periodista viu una plàcida situació professional. I és que cada dia està més consolidada a Sálvame, el programa del qual va renegar durant anys després de sortir fa més d'un lustre per la porta del darrere.