Primer pla de Sara Carbonero

Sara Carbonero assumeix el rumor sobre el seu dur estat i explica què ha dit el metge

Sara Carbonero recorda el moment exacte en què la seva vida va fer un gir de 180°

És evident que Sara Carbonero està vivint una etapa molt especial de la seva vida. De fet, aquest estiu marxa vent en popa perquè no para de fer plans al costat dels seus. Des de passar els dies a platges paradisíaques, festivals de música, fins a desconnectar en una granja, allunyada completament dels mitjans de comunicació.

A més, no només està aprofitant aquestes vacances per recarregar piles per a la nova temporada, sinó que també està gaudint moments amb el seu nou xicot, Nacho Taboada. La veritat és que està travessant una època excel·lent, però la periodista segueix recordant els durs moments que va passar fa tres anys.

El 2019, al cap de pocs dies que el seu marit aleshores, Iker Casillas, patís un infart de miocardi, la presentadora va haver de bregar amb un altre terrible cop: li van detectar un tumor a l'ovari en el moment més inesperat. Tot i que actualment està completament recuperada, Sara Carbonero continua tenint present aquest dur episodi de la seva vida.

Sara Carbonero rememora el dur episodi que va viure

El darrer mes de maig, es va complir tres anys des que van detectar per primera vegada un tumor a Sara Carbonero. Tot va començar quan va ser ella mateixa qui va comunicar inesperadament el seu estat de salut a través de les xarxes socials.

Sara Carbonero
Sara Carbonero recorda un dels moments més difícils de la seva vida. | Europa Press

«Quan encara no ens havíem recuperat d'un ensurt, la vida ens ha tornat a sorprendre. Aquesta vegada m'ha tocat a mi, aquesta maleïda paraula de 6 lletres que encara em costa escriure», començava escrivint.

La presentadora va explicar que, en una sessió rutinària, els sanitaris que l'atenien, van descobrir que tenia un tumor maligne a l'ovari, de manera que va haver de ser intervinguda de manera immediata. «Tot ha sortit molt bé, afortunadament, ho hem enxampat prou a temps, però encara em queden uns mesos de lluita mentre segueixo el tractament corresponent», explicava la presentadora.

«Estic tranquil·la i amb la confiança que tot sortirà bé. Sé que el camí serà dur, però també que tindrà un final feliç. Compto amb el suport de la meva família i amics i amb un gran equip mèdic. Aprofito per demanar, des d'aquí, als meus companys periodistes, el respecte i la comprensió amb què sempre m'heu tractat. Especialment, en aquests moments tan difícils i delicats per a mi i la meva família», així deia el comunicat que va publicar al seu perfil d'Instagram.

A partir de llavors, durant sis mesos, va rebre tractament per combatre el càncer fins que, finalment, se'n va poder «desprendre». Això sí, malauradament, per a Sara Carbonero, «aquell mes de maig» continua tenint un gran significat per a ella.

De fet, per a l'exdona d'Iker Casillas, la lluita contra el càncer és una de les causes en què més ha estat implicada en aquests anys. Per aquest motiu, sempre que en té ocasió, no dubta a aportar el seu granet de sorra per a la investigació d'aquesta dura malaltia.

Així mateix, fa aproximadament una setmana, la periodista va demostrar que està molt involucrada quan es va dirigir a l'hospital per visitar una persona molt especial per a ella, també víctima d'un càncer.

La font d'inspiració de Sara Carbonero

Elena Huelva, de 20 anys, es va convertir en tot un personatge públic quan va saltar a la fama durant la pandèmia pels vídeos que publicava a l'aplicació de Tiktok. Immediatament, l'amiga de la periodista va començar a ser una font d'inspiració per a tothom, ja que relatava la seva dura experiència amb el càncer amb aquest optimisme que sempre la caracteritza. La jove té un sarcoma d'Ewing, la mateixa malaltia que tenia el fill d'Ana Obregón, Àlex Lequio.

Des que Sara Carbonero va conèixer la noia fins ara, han estat inseparables. Justament, amb motiu del seu retrobament, la periodista no va dubtar a dedicar-li un emotiu text a la seva estimada amiga al seu perfil d'Instagram.

«Estimada Elena, estimada amiga. Com bé expliques al teu text, no és el lloc que més ens agrada, però et diré que m'hauria quedat a viure en la nostra abraçada en arribar-hi».

«Gràcies, no hi ha paraules per descriure la teva generositat, el teu coratge, la teva bondat, la teva llum i la teva energia, les ganes d'estar bé. Però, sobretot, que els que t'envolten ho estiguin. Gràcies per ser inspiració, mestra i far per a tots els que t'admirem, t'adorem i et necessitem tant. Enhorabona pel que has aconseguit aquests dies. Es pot, mai oblidis com ets de forta. T'estimo, petita gran dona valenta, ens veiem aviat, no et deixem anar», va concloure.