Muntatge amb fotos d'Olga Moreno i Marta Riesco.

Marta Riesco deixa muda Olga Moreno aconseguint el que ella mai va ser capaç

Marta Riesco passa les vacances amb l'ex d'Olga Moreno

Marta Riesco difícilment podrà oblidar aquest estiu. Va gaudir de les seves vacances amb el seu xicot després de molts mesos mantenint en secret el seu idil·li. Per fer balanç d'aquesta etapa, la reportera va publicar a les xarxes socials un vídeo que deixava clar com s'ho havia passat.

Vol deixar ben clar que ha guanyat la batalla a Olga Moreno. Després de molt de temps de disputes, va aconseguir que l'exguàrdia civil caigués als seus braços. El seu idil·li ha estat marcat per les anades i vingudes, però finalment l'amor es va acabar imposant.

Mentre Marta presumeix del seu xicot a Instagram, Olga intenta recuperar el temps perdut amb les seves amigues. Fa poc, va gaudir d'uns dies de descans a Formentera.

Assegura que el pare de la seva filla ja forma part del passat i només vol mirar endavant amb optimisme. Això sí, sempre té paraules d'elogi per a Antonio David, per qui encara sent afecte. A més de Lola, l'empresària sevillana també s'ocupa de tenir cura del seu fill David.

Tracta d'esquivar tots els comentaris i publicacions de la periodista d'El programa de Ana Rosa. Durant les últimes hores, amb aquest vídeo, escrivia: «Et prometo que serem eterns. Gràcies per l'estiu de la meva vida, t'estimo».

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall d'Starlite.
Marta Riesco s'ho ha passat genial aquest estiu amb el seu xicot. | GTRES
 

S'hi poden apreciar alguns dels principals moments que han viscut junts durant aquests últims mesos. A totes les fotografies apareixen molt enamorats, amb un somriure a la boca que resulta impossible d'esborrar. És evident que de vegades val més una imatge que mil paraules.

Marta Riesco es mostra molt afectuosa i ja ha confessat en públic que li agradaria casar-se i tenir nens. De moment, aquesta opció haurà d'esperar. Ara volen prendre's un temps per gaudir l'un de l'altre.

El que més pot sorprendre Olga Moreno és el canvi d'actitud del seu ex. Sempre ha estat molt gelós de la seva intimitat, i amb prou feines té presència a les xarxes socials. Tanmateix, quan irromp en aquestes plataformes és per recordar la seva xicota i sorprendre-la amb missatges molt afectuosos.

Fa unes hores va voler agrair a la reportera el detall que havia tingut amb ell amb aquest vídeo. «Per sempre, ets increïble», li va escriure. Va acompanyar aquesta frase amb una emoticona d'un cranc i un cor negre.

Durant els primers mesos de relació van haver de fer front a una gran exposició mediàtica. Allò va portar la parella a patir diverses crisis que sempre s'acabaven solucionant. Amb el temps, es van adonar que el més lògic seria normalitzar la seva història i fer-la pública.

Tant a Madrid com a Màlaga no han dubtat a demostrar-se el seu amor. Ja no els importa què puguin dir els altres. Des de la terra de l'exguàrdia civil, ella li fa tota una declaració d'amor: «Amb tu sempre hi ha focs artificials».

Marta Riesco viu la història amb molta passió

Marta Riesco va esperar molt de temps a l'ombra. Pendent que la seva parella fes el pas i comuniqués la seva separació d'Olga Moreno. Quan va sortir a la llum la ruptura, ell va acabar confirmant l'idil·li.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Marta López durant les vacances d'estiu a la platja
Olga Moreno va gaudir del seu primer estiu de soltera. | Europa Press
 

Durant la primera època, van intentar portar-ho tot en secret, allunyats dels mitjans de comunicació. No volien fer gaire soroll, sobretot per respecte a les famílies i a les persones del seu entorn. Ara, però, no dubten fer públic el seu amor.

La periodista és molt aficionada a enviar indirectes sempre que l'ocasió ho requereix. Fa poc recuperava l'estrofa d'una cançó de Mayte Martín. «I no facis cas del que digui la gent, té enveja perquè jo estimo lliurement», va escriure.

Seria una indirecta per a Olga? En qualsevol cas, Marta Riesco sap que ningú no podrà interposar-se entre ells. El seu amor per Antonio David és més fort que totes les crítiques i els comentaris que li arriben.